reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

o kurcze Kasiu ale masz bombowy brzusio  ;D  ;D  ;D a Ty szczuplutka wszystko w brzusia Ci poszło  :) wygląda na to że Dzidzia będzie duża  ;) Madziu Krecik też nie miała brzusia do przodu a zobacz jakiego synusia urodziła cacy  :)

reklama
fajne sa te nasze brzuszki bedziemy za nimi tesknic ale powiem szczerze wolałabym aby mały był juz ze mna a mnie została tylko tesknota za brzuszkiem

Dzięki dziewczyneczki za miłe słowa, właśnie tego mi było trzeba ;)))) Tak naprawdę poszło mi w wiele innych miejsc nie tylko w brzuszek, bary mam jak zawodowa pływaczka ;D Elpis właśnie też Ci miałam o Kreciku napisać ale Ktoś mnie ubiegł :p

A jeśli chodzi o wielkość dzidzi to lekarz też to potwierdza bo miesiąc temu ważył 2600 ::) Strach się bać ;)))

Ano wlasnie - w plecach to jestem tak szeroka, ze obawiam sie, ze sie nie zmieszcze w 3/4 bluzek. I cos czuje ze z 10 kg wiecej to mi tak juz zostanie niestety :(

Tak dawno sie nie chwalilam swoim brzuciem,..ze chyba nadszedl czas:)przesylam kilka aktualnych foto:):)

Załączniki

• Picture1.jpg
    Picture1.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 114
reklama
A tutaj niedaleko domku.......ladny mam widoczek:):)wręcz romantyczny:):)heheh

Załączniki

• Picture2.jpg
    Picture2.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 118
Do góry