reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
MEGII śliczny brzusio :laugh:
No super !!! Chcialam poogladac wasze brzusie a tu cos z kompem nie tak!!! Zatrzymal sie w miejscu i widze tylko stare wiadomosci! Dopiero jak wcisnelam odpowiedz to mi pokazalo ze jednak bb nie stoi w miejscu! Nie wiem co sie dzieje!!!
M
megii*
Gość
Dziękujemy za miłe słówka, Elpis mój też jest blady tylko tak jakoś na zdjęciu wyszedł.
Kreciku mnie też się takie cyrki z kompem zdarzają ale jak go zresetuję to mu przechodzi, może u Ciebie też pomoże.
Kreciku mnie też się takie cyrki z kompem zdarzają ale jak go zresetuję to mu przechodzi, może u Ciebie też pomoże.
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
W ogóle coś z serwerem też jest coś nie tak ,bo mąż wchodzi na swoje bez problemu
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
KajauMaju,malowaliśmy moimi kosmetykami
megi,ale masz śliczną kulcię! Zgrabniutki,ale chyba ci się już troszkę obniżył?
megi,ale masz śliczną kulcię! Zgrabniutki,ale chyba ci się już troszkę obniżył?
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Moznaby pomalowac brzuszek bita smietana i czekolada .............
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
nio,super by było,a potem mąż by zlizał ;D
Mój Darek się śmieje,że nie wie co wybrać jak mi przyjdzie rodzić 9 lipca,wtedy są finały mistrzostw! Chodzi za mną i prosi,żeby tylko nie wtedy mnie wzięło! Akurat mam na to wpływ ;D
Mój Darek się śmieje,że nie wie co wybrać jak mi przyjdzie rodzić 9 lipca,wtedy są finały mistrzostw! Chodzi za mną i prosi,żeby tylko nie wtedy mnie wzięło! Akurat mam na to wpływ ;D
Podziel się: