reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Anna.U pisze:
Madzia a co Ty zobaczyłaś w tym lustrze że masz taką minkę wystraszoną ;)

hihi, swoją potarganą fryzure - bo tak sie spieszyłam w piatek, że żadnego grzebienia ani szczotki nie wziełam :D

A Kubus faktycznie wysoko siedzi, wiec póki co jestem spokojna co do terminu :)

Dzieki za komplementy, teraz jak juz mam sprzet w domu, to porobie w tygodniu rozne fotki i Wam pokaze.

reklama
A podkręciłam je rano troche :)

A co do ubrania, to mama dała mi najwiekszą bluzkę jaką miała w szafie, bo oczywiscie nie wzielam nic lżejszego do chodzenia po domu...

właśnie mi uświadomiłaś,że loczków to ja chyba z 5 lat nie robiłam,ło matko,tylko prostownica i szczotka do podkręcania! ;) Normalnie jutro odpalę termoloki :)

Może wam oddać trochę moich włosów które same się kręcą i czasami nie daję sobie z nimi rady a w szczególności jak jest wilgotne powietrze .Są bardzo poddatne a wolałabym mieć proste i nie kombinować z nimi ;D ;D

Aneczka-faktycznie już nie jak dzieci ale fajniutka rodzinka wyglądacie

Elpis-wystraszone oczka ale mamusia super, brzuszek wysoko, malutki posiedzi jeszcze trochę

Olu-ja też chyba uruchomię termoloki bo też tylko troche podkręcam i prostownica

Wiolu-pewnie jak ma sie kręcone to chce się mieć proste włosy, ale kiedy są podatne to przynjamniej masz wygodę bo dobrze się układają

reklama
Do góry