reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Sliczne zdjecia Kreciku ;D .Tez jak spojrzalam na to zdjecie z przodu to przez chwile myslalam czy to nie jakies starsze zdjecie hihi

Och dziekuje za mile slowa!!! Dawajcie swoje foteczki to tez wam troszke poslodze!!! Jestescie kochane bo w naszym stanie nie ma nic lepszego jak ulsyszec opinie ze sie fajnie wyglada!!!

OJ Kreciku dobrze że chociaż tutaj tak sobie słodzimy ,bo ostatnio zostałam skrytykowana przez teściową za to jak mi brzuchol urósł i za to jak się ubrałam.Naprawdę ,pusty śmiech ::)

To ty jej powiedz zeby na siebie starucha popatrzyla albo przyslij mi ja tutaj!!! Do obcych potrafie bez skrupolow napyskowac i powiedziec co mysle!!! Moja sytuacje blokuje troszke Kristian bo ja nie chce zeby on mial jakies problemy przeze mnie!!!

U mnie naszczescie wszyscy tylko zartuja w stylu: O gruba przyszla! albo, Jaka ty gruba poco tyle sie najadlas? :laugh: Nikt mi nie dokucza ale mysle ,ze jakby ktos probowal to napewno odpalilabym cos z tekstem o zazdrosci ;)

Z miłą chęcią krecik ,teściu by przynajmniej oddychnął .W fotkach na wspomnieniach jest to stare pruchno,mój tato nie wierzył że taka jest dopiero jak ją zobaczył .....Ale przecież to galeria naszych pięknych brzusiów :laugh: ;Da nie starych lampucer

Lampucery na Łysą Górę! A ty Krecik naprawdę cudnie wyglądasz,teściowa to aż kipi zazdrością,naprawdę sie nią nie przejmuj! Cudne zdjęcia!

Kreciku prześlicznie wyglądasz a to zdjęcie z przodu to naprawdę jest trochę mylące :) a ja już drugi tydzień proszę mojego męża o zrobienie fotek ale on ciągle nie ma kiedy :mad: ale jak tylko zrobi to od razu wklejam też bym chciała usłyszeć parę miłych komplementów bo od mojego męża to raczej się nie zanosi :p

reklama
Wlasnie Anno ublagaj mezulka to my ci tez troszke poslodzimy!!! Oczywiscie szczerze!!!

I faktycznie strare lampucery nie maja tu nic do szukania!!! A sio!!!!

Do góry