reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Alys25 fajnie, że się odezwałaś dosłownie góra dwa dni temu zastanawiałam się co u Ciebie. Jak tam Twoje dzieciaczki?
Dziękuję w imieniu wszystkich za komplementy ::)

reklama
A ja pisalam ze wstawie moje fotki po wizycie u fryzjera ale jakos sie jeszcze terminu nie doczekalam!!! No nic mam pare fotek, a te w majtach to byly robione przed snem calkiem spontanicznie i nie pozowane!!! To czarno-biale robilam sama pare dni wczesniej! Oto moj bebenek w koncu 32 tygodnia!!!

nooo Kreciku-sesja w majtkach super, za bardzo ci nie wywala do przodu brzuszka, taki w sam raz!

No Kristi twierdzi ze brzusio rosnie w oczach ale ja nie mam tego wrazenia!!! Na razie mnie jeszcze nie wywalilo choc wszyscy mi mowia ze mam czas!!! Ja mam odczucie ze to tylko ja sie powiekszam a brzusio stoi w miejscu!!!

reklama
Do góry