reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

Ale macie słodziarskie brzusie :laugh:
Jeszcze ja musze sobie jkas fotke strzelic i pokazac.
We wtorek stuknie mi równo 24 tydzien ;D

reklama
CLEO, bardzo ladne zdjecia, zwlaszcza te z Zuzia, fajna dziewuszka :)

AGA MAZURY, fajny brzusio, okráglutki!!!!super

Aga MAzury bardzo fajnie wyglądasz! tak szczerze to wcale nie widać żebyś miała dużo większy ten brzusio niż ja he he!! chyba że zdjecie tego nie oddaje!! ;)

okrąglutki, okrąglutki a jak się robi zdjęcie gołego brzucha zawsze jakiś większy niż w ubraniu ;) mycha...czekam na Twoje zdjęcie z niecierpliwością  :laugh:

Aga_Mazury,ladniusi brzusio,no i wcale nie taki ogromniasty. ;)

Ja zrobie jakos zdjatko w srode,kiedy minie 2 tygodnie od ostatniej fotki (profil ;) ),hyhy. ;)

Aga to raczej ja mam brzuszek na bliżniaki :D Twój naprawdę nie jest duży :)

adasia jakoś nie widziałam chyba tu Twojego brzusia....wklej szybciutko...ocenimy ;) czy tam aby blixniaków nie ma :laugh:

mycha12 a Ty dopiero jak mój zobaczyłaś wielki to się na odwagę zebrałas :p...bardzo fajny Twój brzusio...tylko czemu nie z profilu? ;)...

Ja już nie mam brzuszka ale moge pokazać jak wyglądał mój w 38 tygodniu ciąży :) :)

90890.jpg

reklama
Aga Mazury jakoś tak ładniej wygląda! :laugh:

Olka moja koleżanka która urodziła 2 tyg temu też miała całą ciażę malenki brzuszek a mała urodziła sie taka grubiutka że wszyscy są w szoku! :laugh:

Do góry