reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

reklama
sliczne jestescie wszystkie i brzuszki tez jużsą śliczne :) Jak tylko zrobie zdjęcia mojego brzuszka (też w ubranku bo rozstępani nie warto sie chwalić) to od razu powklejam :)

Też przedstawie moją rodzinkę:

Tata (Daniel), Mama (Gosia), Synek (Krzyś):

to było rok temu
02mk.jpg

chrzciny Krzysia
11go1.jpg

28wz.jpg

Gdy zaktualizuję nasze wspólne zdjecia to sie pochwale.

Megi a ten malec to wasz Krzys!? No pięknie!! Te dzieciaki rosną!! Takie maleństwo trzymacie na rękach a tu poniżej na zdjeciu już taki duży gość :laugh:

Mycha nim sie obejrzysz a twoje Dziecię tez już będzie biegało. Czas biegnie bardzo szybko.
Aż mi sie łezka w oku zakręciła jak wklejałam te zdjęcia.
Ja niedawno tez byłam niedoświadczoną mamusią a dziś....

A teraz Krzyś wygląda tak:

pociecha mamy
pociechamamy1eu.jpg

z narzeczoną Julką
znarzeczonjulk6ug.jpg

Z Galerii Brzuszków zrobiła nam sie Nasza Galeria

Megi ale fajny chłopczyk,takie maluszki są naprawde słodkie!
A to mój łobuziak

pict00087yq.jpg

A to mój brzuszek
pict00027vp.jpg

reklama
Merrtruda masz racje, to bardziej zbliża i nie jesteśmy już tak anonimowe :D
Dawajcie więcej tych zdięć nie tylko brzuszki!!!!

Do góry