reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

Dziewczyny jestem w szoku że tak chętnie wklejacie zdjęcia! :laugh:

No a o waszym dorobku jeśli chodzi o dzieciaki nie wspomnę! :) fajna gromadka!
Ja to jestem w przy was total laik! ;D

Pieski też kochane :)

reklama
Adasiu, piękne pieski, dzieci też.
Słuchajcie, jak tylko jakoś się uporam z moimi problemami teraz, to zasypię was zdjęciami. No i jak nauczę się je wklejać :)
Adasiu, a specjalnie dla Ciebie wkleję mojego grzywacza :)

To moja rodzinka

41as.jpg

Marrtruda fajne fotki, miło Cię zobaczyć i Twją rodzinkę .Piesio super , bardzo podobają mi się grzywacze ale tylko te z włosem, bo te łyse to nie :)Wystawiałaś go na wystawach?

Nie, nie wystawiam go. Jakoś nigdy mnie nie ciągnęło do tego. Mam psy dla czystej przyjemności, a jeśli decyduję się na jakiegoś "rasowca", to tylko dlatego, że chcę wiedzieć, jaki on będzie miał charakter. Chociaż to też nie daje 100% gwarancji. A grzywacze są naprawdę wspaniale - bardzo mi odpowiadają.

Dziękuję za komplementy :) Te zdjęcia były robione w ostatnie wakacje :)

A Twoje zdjęcie, Joaś, widzialam już na sierpniówkach :) I jeszcze gdzieś wstawiałaś zdjęcie z mężem i muszę powiedzieć, że rzuca się w oczy, że Twój Marcinek to wykapany tata :) Bo to trzecie zdjęcie to Marcinek, prawda?

Marrtruda, zdjec z mezem nie zamieszczam, bo nie pytalam, czy sie zgadza... A ostatnie to zdjecie Marcinka. Karola to kopia tatusia, Marcinek typowa mieszanka (ma moj kolor oczu i usmiech) z przewaga tatusia. Mocne geny ma ten moj mezulek...

reklama
Cześć !!
Oj długo nie mogłam się połapać z tym wklejaniem zdięć !!
Próba!!!!
wigilia32gw.jpg

Wigilia 2005r.

Do góry