motylkowelove
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest śliczny, I widać że jedrny będzie z zgrabny jak mamusiaHejka ale brzusie duze macie [emoji7] u mnie dopiero się zaokragla to fotka z tamtego piątku [emoji4] ale ja tak jak Julianna 49/50kg startowałam i mi widzę w boczki idzie [emoji23] Zobacz załącznik 855319
Daga jaki tluszczyk, toć to Ci ślicznie w miejscu dzidzi się brzuszek wychylaA to mój dzisiejszy cały czas sie zastanawiam, czy to aby nie tłuszczyk Zobacz załącznik 855334
Wlasnie u bardzo szczuplych osob brzuszki fajnie wygladajaDzięki haha ja to nie umiem sobie siebie jeszcze wyobrazić z brzuszkiem ;p bo ja patyczak jestem straszny w sensie od żeber w górę i możliwe ze taka nieforemna bede hahah