Ach az zwatpilam przez chwilkę słodki duży brzuszek już maszNa 1.12 mam termin z usg genetycznego i tego mam sie trzymać a dzis mam dokladnie 16+1 zle napisałam
reklama
Mój od 10tc wola na mnie grubasek ale on to robi tak słodko że mu wybaczam wiem że to jego sposób na pokazanie że się cieszyDuży to malo powiedziane....wlasnie usłyszałam od mojego "kochanego "meza ze ja to gruba jestem...no i strzeliłam focha
No ba, nie da się już ukryć, piękny jest widać dzidzia ma wygodnieU mnie też już widać. Nawet w pracy się zorientowali
Zobacz załącznik 868224
motylkowelove
Fanka BB :)
Mój mi cały czas mówi jak ładnie wyglądam [emoji23] Ale ja uwielbiam mój brzuszek [emoji7]
Wasze też piękne [emoji4] no ale wiadomo kazda kocha swoj ze swoim skarbem ♡
Tasiorek
Takie macie duże i piękne już te brzuszki, U mnie prawie nic jeszcze nie widać, w pierwszej ciąży też bardzo późno cokolwiek więc może być podobnie i teraz, musze odnaleźć zdjęcia sprzed 7 lat bo aż jestem ciekawa jak wyglądałam w danym tygodniu.Mój mi cały czas mówi jak ładnie wyglądam [emoji23] Ale ja uwielbiam mój brzuszek [emoji7]
reklama
Tasiorek
Wie już spory domekNo a my się nastawiam już świątecznie Zobacz załącznik 868742Zobacz załącznik 868743