reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
mery beth śliczny Twój brzusio!! Ale powiem Ci że wg mnie nie jest za duży, na pewno masz wygodniej niż większość z nas... Ale jest oczywiście prześliczny:-D

mery beth śliczny Twój brzusio!! Ale powiem Ci że wg mnie nie jest za duży, na pewno masz wygodniej niż większość z nas... Ale jest oczywiście prześliczny:-D

Onanana - dziękuję, a właśnie zmierzyłam, i mam 109 cm. Tak się zastanawiam, czy to mało... :zawstydzona/y: Wg położnej wszystkie pomiary w normie, ale tu USG nie robią poza jednym rutynowym w 17-19 tc, więc nie wiem, jaka jest waga niuni. Mnie np. strasznie żebra bolą i ciężko mi jak za długo siedzę, ale to chyba mała mi stópki pcha gdzieś pod żebra może... :-D

2mycha super brzusio,zgrabniutki no i Ty to masz figure fajna :-)
mary-beth swietnie wygladasz a brzuszek masz extra :-D Ja ostatnio mierzylam i mialam 106cm,wiec nie martw sie nie jest wcale malo u Ciebie tylko w sam raz ;-)

mycha, mary-beth ale z WAs lasencje! Brzusie macie urocze!
Mycha mnie to tak konkretnie wypchało 2 tygodnie temu! I rzeczywiście W tym czasie Poliszonek nasz nabrał ciałeczka ;)

Gola84 mnie pewnie teraz też zacznie "wypychać", przynajmniej mam taką nadzieje bo nie wyobrażam sobie jak ta moja mała niunia sie tam mieści w takich ciasnotach :-p

reklama
Do góry