reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Ankusch super wyglądasz, tak jak powinna wyglądać kobieta w ciąży na finiszu! Widzę, że masz prostą pręgę na brzuchu, moja na pępku się krzywi:confused:

reklama
Cocca co ty i moja jest krzywa..właśnie na pępku się krzywi:-D

A co do rozstępów to jak na razie nie mam...:-) mam tylko kilka kresek z okresu dojrzewania..

piękne są wszystkie brzuszki, no i każdy jest inny :tak:
ja się chwalę moim, i muszę przyznać że mi już powoli zaczyna przeszkadzać w swobodnym poruszaniu się :-D

P1100160.jpgP1100161.jpg

ankush - piękny brzusio. najfajniej wygląda na leżąco na trzecim zdjęciu.

2mycha1 - Ty kobitko to masz brzusinkę dopiero - malutką i zgrabniutką, ale po suwaczku widzę, że to 34tc, więc NAJWIĘKSZE atrakcje brzuszkowe przed Tobą dopiero, co do przeszkadzania... ubieranie butów, schylanie itd:) Rośnijcie zdrowo:tak:

mycha super brzusio! zazdroszczę Ci trochę, bo po porodzie nie będziesz miała mocno rozciągniętej skóry i szybciutko wrócisz do stanu "Przed" :) No i wnioskuję, że rozstępów na brzusiu zero :)?? Bombastyczny;)

reklama
Do góry