reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
kasiente i tak mam wrazenie, ze juz się obniżył;-)Tak na wygląd to troszkę widze jak się przyjżę, że jest nizej, ale bardziej odczuwam to. Zgaga mniej mnie meczy, lżej oddychać i stanik muszę zapinać na środkowe zapiecie, a wczesniej juz mnie cisnął na ostatnim;-)
o no widzisz bo ja widze ze mam nisko brzuch ale kurde nic nie odczuwam:d hehehe albo nie zwracam uwagi. Czuje tylko ze mlody sie wierci w rozne strony jakby jednak probowal sie obrocic ale kurde....chyba nie da rady:D no zobaczymy w poniedzialek:)

Ależ my te brzusie już pokaźne mamy:tak: Ja wkleję fotkę z dziś, tj. pierwszy dzień 38tc. W tle widać nasz bałaganik z rzeczy Zosi - jakoś nie umiem tego ogarnąć. Na drugiej focie goły brzucholek i jak widać - pęknięte w pasie spodnie dresowe;-) tak się młoda rozepchała.
Zobacz załącznik 398432Zobacz załącznik 398433
piekny brzuszek:) ja swojego nago nie pokazuje;)

Dziewczyny, nie widziałam się z bratem 3 tygodnie, a pierwsze jak mnie dziś zobaczyli (z dziewczyną ) to stwierdzili, że mi brzuchol bardzo urósł, nio więc zapodaję foty na dowód, że mają rację!! I Pola musi być większa! No;) Brzuszek jest opadnięty, ale i tak odnoszę wrażenie, że mi się "podniósł"tzn macica podeszła teraz ciutkę wyżej

Załączniki

• DSC_0046.jpg
    DSC_0046.jpg
    59,7 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC_0053-3.jpg
    DSC_0053-3.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 85
Gola oj urósł urósł i Polunia na pewno ma wygodnie!!!!
Margana super foteczka!! Ja chyba jutro przy okazji odwiedzin znajomych zaangażuję kogoś żeby nam zdjecia porobił, bo mój D. nie ma ani pól fotki z basiorkiem:no:

reklama
Do góry