reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
julianna ļardzo ładnie wyglądasz - kwitnąco ! a brzuszek uroczy!
PS wczoraj bylam w szp. w Boguciach, dowiedzieć się co i jak do porodu, i też położna jak usłyszała który to tc, to mi mówi, no wie pani, ja już widziałam brzuchy jak z trojaczkami, a dzieciątka ledwo ponad 2 kg się rodziły, zdziwiona byłam, bo ja nie komentowałam rozmiarów swojego brzucha :-D

To prawda Gola, ja rozmawiałam dokładnie o tym samym z moim ginem. Wielkość brzuszka zależy od budowy miednicy (przede wszystkim), które z kolei dzieciątko nosimy, od ilości kg które nam przybyły w czasie ciąży, no i od ilości wód płodowych.

Angun, onanana ja z kolei mam nadzieję, że mimo, że mój brzucho nie jest ogromniasty to maleńka nie będzie aż taka maleńka!

reklama
Julianna slicznie wygladasz,brzusia masz sietne,zgrabna pileczke ;-)
Nie ma co patrzec na rozmiary brzuszkow,najwazniejsze ze dzieciaczki sa zdrowe i im jest wygodnie ;-) no i tak jak juz dziewczyny napisaly taka jest nasza natura jedne maja wieksze a drugie mniejsze brzuszki:tak:
Ale tez mam nadzieje ze przy moim rozmiarze brzuszka synek nie bedzie za duzy.

Do góry