reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

dziękuję kochane, ja tam bym chciała, żeby był większy, co by Młody miał miejsce na ostatecznego fikołka, no ale nie wszystko można mieć ;)

reklama
Ja od początku walczyć próbowałam z rozstępami, to zanim zdązyłam na dobre się smarować to mi piersi poszły :-( Na brzuchu na razie tylko nad pępkiem mam małe "pęknięcie" w skórze...
Nic na rozstępy nie pomożemy, można tylko próbować... A co będzie to będzie... Nie poddawaj się i smaruj w dalszym ciągu to szybciej zbledną chociaż :) ja używałam serum Palmers na blizny i rozstępy, niestety drogo bo 50 zł za maciupką buteleczkę, ale wydaje się że pomogło.
uu to drogo zaplacilas za tego PAlmersa. Ja kupilam za 25zl, a w Piotrze i PAwle u nas tez nie wiecej niz 30zl kosztuje.

Ja aktualnie uzywam bielendy na rozstepy dla ciezarnych i mam, zobaczymy, rzeczywiscie lekko bledna ale ja to walczyc prawdziwie bede po ciazy:) Teraz mlody ma sie zdrowy urodzic i juz:)

wciąż w dwupaku.... bylebym za tydzień mogła dodać kolejne.... ;)
pieknie wygladasz, a brzusio sliczny:)

Dziewczyny to my dzisiaj (35T6D):-D

Załączniki

• 100_4944.jpg
    100_4944.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 78
  • 100_4945.jpg
    100_4945.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 79
]Onanana -jaki fajowo szpiczasty ten twój brzuszek.
Z papugowałam po tobie i tez wklejam zdjęcia z przed chwilki.
Sorry za "domowy" wygląd.
Brzuchol -34t1d

DSCN0083.jpgDSCN0085.jpg

reklama
Winki śliczny Twój brzusio!!! Mniejszy i w zupełnie innym kształcie niż mój, ale słodziutki:tak:
mirelka dziękuję za oba komentarze- co do mieszkania to jeszcze sporo rzeczy do wykończenia:szok:
Katerinka nooo ja mam dawno sporego basiora, jakoś tak mocno i szybko urósł;-) Grunt że malje wygodnie, choć ja już szczerze mówiąc mam dość tego pięknego stanu:sorry:

Do góry