reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Julianna slicznie wygladasz a brzuszek masz swietny taka zgrabniutka pileczke :-)
kasiente
Fanka BB :)
uu to drogo zaplacilas za tego PAlmersa. Ja kupilam za 25zl, a w Piotrze i PAwle u nas tez nie wiecej niz 30zl kosztuje.Ja od początku walczyć próbowałam z rozstępami, to zanim zdązyłam na dobre się smarować to mi piersi poszły :-( Na brzuchu na razie tylko nad pępkiem mam małe "pęknięcie" w skórze...
Nic na rozstępy nie pomożemy, można tylko próbować... A co będzie to będzie... Nie poddawaj się i smaruj w dalszym ciągu to szybciej zbledną chociaż ja używałam serum Palmers na blizny i rozstępy, niestety drogo bo 50 zł za maciupką buteleczkę, ale wydaje się że pomogło.
Ja aktualnie uzywam bielendy na rozstepy dla ciezarnych i mam, zobaczymy, rzeczywiscie lekko bledna ale ja to walczyc prawdziwie bede po ciazy Teraz mlody ma sie zdrowy urodzic i juz
pieknie wygladasz, a brzusio slicznywciąż w dwupaku.... bylebym za tydzień mogła dodać kolejne....
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
onanana jestem pod wrażeniem :-) spore te domki już nosimy prawda?
W
winki80
Gość
reklama
onanana
Fanka BB :)
Winki śliczny Twój brzusio!!! Mniejszy i w zupełnie innym kształcie niż mój, ale słodziutki
mirelka dziękuję za oba komentarze- co do mieszkania to jeszcze sporo rzeczy do wykończenia
Katerinka nooo ja mam dawno sporego basiora, jakoś tak mocno i szybko urósł;-) Grunt że malje wygodnie, choć ja już szczerze mówiąc mam dość tego pięknego stanu
mirelka dziękuję za oba komentarze- co do mieszkania to jeszcze sporo rzeczy do wykończenia
Katerinka nooo ja mam dawno sporego basiora, jakoś tak mocno i szybko urósł;-) Grunt że malje wygodnie, choć ja już szczerze mówiąc mam dość tego pięknego stanu
Podziel się: