reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Dziewczyny, nie wiem ile mam kg na +, było jakoś na ostatniej wizycie chyba ok 6, teraz pewnie więcej ;) - jak na moje oko z 7, 8 może być jak nic ;-) 7.09 się dowiem;-) Brzuchol u mnie jednak najbardziej widoczny "goły", choć i w ubiorze już wszyscy zauważają! :-D Nio i rośnie, rośnie:):)

ankusch Gola ładne brzuszki,ładne mamusie
no to ja też się pokaże 27tc

wow laski szczuplaski:) Gola ma brzusiol:d fajnie:D ladnie wygladacie:)

ja jak sie na nogi troche podniose to tez wstawie. Na razie slabizna jestem bo tym wczorajszym zwracaniu zarcia ze na siebie patrzec nie moge:/

reklama
3.jpg4.jpg2.jpg1.jpg

witajcie dziewczyny:-)tak jak obiecalam na watku na temat wagi w ciazy, wstawiam Wam zdjecie mojego podwojnego giganta:-)
I pamietajcie, ze kazda z Was wyglada cudnie-> nosimy w sobie nowe zycie, wiec jestesmy najpiekniejsze!:-)
pencil.png

Ostatnia edycja:
mirelka slicznie wygladasz - z ciaza ci do twarzy ;)

ptencer wyskoczyl spory brzuszek ;) Jask pamietam ostatnio mialas jeszcze malutki. super!

ptencer wyglądasz ślicznie a Twój brzusio jest rewelacyjny!! ja w porównaniu do Ciebie wyglądam jakbym miała w moim trojaczki conajmniej!!!!!!

No i ja się Wam w końcu pochwalę - mój brzusio w 30tyg :) Z lenistwa wcześniej nie wrzucałam ;)

Z przodu to chyba nie wiele widać, śmieszy mnie to strasznie, na szkole rodzenia mam chyba najmniejszy brzuch a wszystkie babeczki są w podobnym momencie :p Od tyłu pewnie nikt też nie zgadnie, że mały mi w brzuchu zamieszkał ;))

Ptencer, ja bym nie zgadła, że u Ciebie są bliźniaki :D

Załączniki

• DSCF2818.jpg
    DSCF2818.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 82
  • DSCF2820.jpg
    DSCF2820.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 81
  • DSCF2821.jpg
    DSCF2821.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 84
ponko pod tuniczka brzuszek dobrze sie maskuje ;) Ale z boku widac wyraźnie cięzarówke ;)

Widze ze jednym mamom brzucholki rosna teraz szybciej a innym przystopowaly.
Moj brzuszek stoi z wielkoscia. Nieraz mam nawet wrazenie ze jest malutki, ale to tylko pozory :p
Za to maluch trzęsie nim porzadnie ;)
Rozpycha sie.... Chyba ma juz ciasno.

reklama
Do góry