reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Dziewczyny śliczne macie brzuszki ale teraz nam rosną...:-) a to mój zdjęcie z wczoraj 30 tc

DSCN2230.jpg

reklama
ankusch śliczna mamusia z Ciebie, wyglądasz kwitnąco! Brzuś pokaźny, ale tylko brzuś:-D
Zara zrobię foto i Wam pokażę mój bębenek bo rośnie jak na drożdżach!!

ankusch moich 14 kg na pewno nie pobiłaś:-) Dzidzia ma gdzie fikać, tak jak i u mnie hehe, ale tak jak pisze Gola nigdzie indziej nie widać Ci tych kg!!

agutek79 każdy ze znajomych mi mówi że ślicznie wyglądam i że ciąża mi służy..a ja się bardzo ciesze bo nie czuję się gruba..
onanana jestem z waga za tobą 3 dni temu się ważyłam i mam 13,2 kg :-)
Gola84 to prawda kg mam w brzusiu,cycach i 4cm w biodra mi doszło..:-)

Dziewczyny, nie wiem ile mam kg na +, było jakoś na ostatniej wizycie chyba ok 6, teraz pewnie więcej ;) - jak na moje oko z 7, 8 może być jak nic ;-) 7.09 się dowiem;-) Brzuchol u mnie jednak najbardziej widoczny "goły", choć i w ubiorze już wszyscy zauważają! :-D Nio i rośnie, rośnie:):)

Załączniki

• DSC_0004-2.jpg
    DSC_0004-2.jpg
    58,3 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC_0006.jpg
    DSC_0006.jpg
    54,5 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Gola wyglądasz super!!!! Brzusio coraz odważniej wyskakuje:)) Niedługo nas dogonisz hehe
Ankusch wcale sie nei dziwię ze tak Ci wszyscy mówią, bo taka jest prawda!! Wygladasz kwitnąco:-)

Do góry