reklama
laseczki zapodaję mojego brzuchola - tak jak pisałam wybrzusza mnie z dnia na dzień z czego się bardzo cieszę Mam nadzieję, że nasze moderatorki mnie nie zlinczują za foto jamnika moich rodziców - łapki dwie obandażowane, bo prawie nam bidulka ducha wyzionęła na wakacjach, drastycznie spadł jej cukier, ale żyje i ma się bardzo dobrze Psiur po przejściach
Ślicznie wyglądasz laseczko, brzuszek wzorowy, na piątkę.
A dla pieska dużo zdrówka życzymy
Cocca
Fanka BB :)
Gola84 ale laseczka z Ciebie, piękny brzusio Ci się robi!
Margana jakbym swoje zdjęcie widziała ;-) super wyglądasz!
Nimfii kolejna laseczka! Ślicznie widać u Ciebie brzuszek (jest fajnie u góry, mój cały czas na dole....)
Ssabrinaa Ślicznie wyglądasz, urosłaś od ostatniego zdjęcia, aż sprawdziłam sobie kiedy to było i okazało się, że całkiem niedawno:-)
Margana jakbym swoje zdjęcie widziała ;-) super wyglądasz!
Nimfii kolejna laseczka! Ślicznie widać u Ciebie brzuszek (jest fajnie u góry, mój cały czas na dole....)
Ssabrinaa Ślicznie wyglądasz, urosłaś od ostatniego zdjęcia, aż sprawdziłam sobie kiedy to było i okazało się, że całkiem niedawno:-)
Gola chudzinka nadal z Ciebie, babci nie słuchaj, bo chyba wcześniej byłaś patyczkiem, że tak mówi, ale grubością tego na pewno nie da się nazwać ;-) Ja chyba taki brzuszek miałam w 17 tc. Teraz coraz bardziej mi ciąży!
Gola84
nimfii, Madzia dziękuję, nie no ja widzę, że przytyłam, ale babcia tak wystrzeliła, jakbym już bynajmniej z 20kg na + miała... Nie przejmuję się wagą, tylko komenatrze ludzi są czasem chamskie, np w sobotę na grillu u znajomych, żona kolegi, pierwsze jak mnie zobaczyla to powiedziała" o spuchłaś" - no kuźwa inteligencja szpagatowa babie w ciąży takie komplementy sypać;-) Madzia - ja nie wiem, z której strony Ty gruba jesteś! Świetnie wyglądasz i brzuszek taka piłeczka ładnie zaokrąglona
A w ogóle lasencje to te 3 ostatnie miesiące nam dopiero pokażą Najważniejsze zdrowe dzieciątko, reszta to sprawy drugorzędne
A w ogóle lasencje to te 3 ostatnie miesiące nam dopiero pokażą Najważniejsze zdrowe dzieciątko, reszta to sprawy drugorzędne
reklama
Margana
Gola Ty chodzinko!!! Ale brzuszek już ładnie widać:-) Ciekawe co by babcia powiedziała jak by mnie zobaczyla
Madzia super wygladasz! Gdzie Ty gruba? Ja na pewno jestem grubsza
Cocca a gdzie fatka Twojego brzusia? Sama bym porównała czy podobny do mojego;-)
Madzia super wygladasz! Gdzie Ty gruba? Ja na pewno jestem grubsza
Cocca a gdzie fatka Twojego brzusia? Sama bym porównała czy podobny do mojego;-)
Podziel się: