reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Dziewczyny śliczne brzuszki!!!!
Gola jaka Ty jesteś zgrabna nadal!!!!! Jak patrzę na Twój brzuszek a na mój mega wielki to czuję sie jak wieloryb:-:)no:

reklama
Ssabrinaa, onanana dziękuję, kochane jesteście, a teraz babcia moja do nas przyjechała i przywitała mnie słowami" aleś ty gruba", że buzia, ręce, uda łydki wszystko mi zgrubło - nie ma to jak subtelność;/ walę to

laseczki zapodaję mojego brzuchola - tak jak pisałam wybrzusza mnie z dnia na dzień z czego się bardzo cieszę:) Mam nadzieję, że nasze moderatorki mnie nie zlinczują za foto jamnika moich rodziców - łapki dwie obandażowane, bo prawie nam bidulka ducha wyzionęła na wakacjach, drastycznie spadł jej cukier, ale żyje i ma się bardzo dobrze ;) Psiur po przejściach:)

Ślicznie wyglądasz laseczko, brzuszek wzorowy, na piątkę.

A dla pieska dużo zdrówka życzymy :)

Gola84 ale laseczka z Ciebie, piękny brzusio Ci się robi!

Margana jakbym swoje zdjęcie widziała ;-) super wyglądasz!

Nimfii kolejna laseczka! Ślicznie widać u Ciebie brzuszek (jest fajnie u góry, mój cały czas na dole....)

Ssabrinaa Ślicznie wyglądasz, urosłaś od ostatniego zdjęcia, aż sprawdziłam sobie kiedy to było i okazało się, że całkiem niedawno:-)

Gola chudzinka nadal z Ciebie, babci nie słuchaj, bo chyba wcześniej byłaś patyczkiem, że tak mówi, ale grubością tego na pewno nie da się nazwać ;-) Ja chyba taki brzuszek miałam w 17 tc. Teraz coraz bardziej mi ciąży!

gola świetnie wygladasz ;) Moglabys robic spokojnie za fotomodelke ciężarowkowa i to w sesji z bielizna bo brzuszek masz taki fajnie napiety, ze naprawde cudnie to wyglada.

Gola ty gruba?????? gdzie???? pieknie wyglądasz,zgrabna z ciebie mamuśka.
Chcesz zobaczyc grubasa? to proszę :
25 tc

Załączniki

• DSC08854.jpg
    DSC08854.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 52
nimfii, Madzia dziękuję, nie no ja widzę, że przytyłam, ale babcia tak wystrzeliła, jakbym już bynajmniej z 20kg na + miała... Nie przejmuję się wagą, tylko komenatrze ludzi są czasem chamskie, np w sobotę na grillu u znajomych, żona kolegi, pierwsze jak mnie zobaczyla to powiedziała" o spuchłaś" - no kuźwa inteligencja szpagatowa babie w ciąży takie komplementy sypać;-) Madzia - ja nie wiem, z której strony Ty gruba jesteś! Świetnie wyglądasz i brzuszek taka piłeczka ładnie zaokrąglona:-D
A w ogóle lasencje to te 3 ostatnie miesiące nam dopiero pokażą:yes: Najważniejsze zdrowe dzieciątko, reszta to sprawy drugorzędne :)

reklama
Gola Ty chodzinko!!! Ale brzuszek już ładnie widać:-) Ciekawe co by babcia powiedziała jak by mnie zobaczyla:baffled:

Madzia super wygladasz! Gdzie Ty gruba? Ja na pewno jestem grubsza:zawstydzona/y:

Cocca a gdzie fatka Twojego brzusia? Sama bym porównała czy podobny do mojego;-)

Do góry