reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria - bezpieczeństwo

reklama
Asiu, stwórz listę osób, które teraz się udzielają (teraz, oznacza oczywiście również Nianię na przykład ;)). Jeśli pojawią się dziewczyny, które były tu rok temu na przykład i wyrażą taką wolę, to wtedy się je dopisze, nie ma problemu.

Weżmiesz to na siebie? Zrobiłabym to, ale jestem w pracy i naprawdę nie mam kiedy :(

PS. Martusia myślę, nie ma problemu z Twoimi przyjaciółkami ;)

Joasiu masz tu nicki, które pamiętam "na teraz"  :p Pewnie kogoś pominęłam, ale to już coś. Tą "partię" możesz już przekazać adminowi.

hanti, Joaska, gazelaczek, brunetka, kaśka k, kolorowa_kredka, elfiko, kate332, AniaSzwarc, NiaNia, alka2, Lilka, Ysia, mania, Martuśka, Iwon, e_mama, Niuńka, ania.g, Sylwia79, Asiołek, Melll, elunia, Agnieszka R, tusia26

Iwonka oczywiscie zalatwie to :)

i wydaje mi sie, ze zrobie dokument w wordzie i przesle go do administratora.................na razie jeszcze nie dostalam odpowiedzi od anislu........

hanti,
Joaska,
gazelaczek,
brunetka,
kaśka k,
kolorowa_kredka,
elfiko,
kate332,
AniaSzwarc,
NiaNia,
alka2,
Lilka,
Ysia,
mania,
Martuska,
Iwon,
e_mama,
Niuńka,
ania.g,
Sylwia79,
Asiołek,
Melll,
elunia,
Agnieszka R,
tusia26
Klaudia,
frida27
Karin,
eliall,
kurka
Agatonik
-ANITA-
graszka-po
Wiki_28
moooma
damayanti
mamaoli
Margarita
Melanie
gaga

wysylam taka, wrazie co to dopiszcie baby kogos o kim zapomnialam :)

Niuńka pisze:
Myślę, że jeszcze powinniśmy dodać:
Anita
Isis
Damayanti
Graszka-po
Wiki_28
moooma

niunka a czy to sa dokladne nicki...............bo jak bedzie sie wchoidzilo do galerii to serwis musi rozpoznac nick, lacznie z wszystkimi ozdobnikami i taki mi tam, pamietam ze chyba anita miala taka kreseczke, zaraz to sprawdze

Joaska pisze:
Niuńka pisze:
Myślę, że jeszcze powinniśmy dodać:
Anita
Isis
Damayanti
Graszka-po
Wiki_28
moooma

niunka a czy to sa dokladne nicki...............bo jak bedzie sie wchoidzilo do galerii to serwis musi rozpoznac nick, lacznie z wszystkimi ozdobnikami i taki mi tam, pamietam ze chyba anita miala taka kreseczke, zaraz to sprawdze

Wydaje mi się że wszystkie są dobrze... graszka-po ma być z małej litery

reklama
zmienilam.............

wazne jest czy na poczatku jes mala litera czy duza, no i te wszystkie sredniki i duperele :)

sprawdzilam i lista jest, w razie co to jeszcze piszcie!!!

Do góry