reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria - bezpieczeństwo

Dziewczynki, nie krzywdząc nikogo ;) chyba sprawa jest jasna :) Nawet, jeśli niektóre z nas nie chcą, to i tak większość wypowiada się pozytywnie i chce zablokować galerię.

Jestem w pracy i nie bardzo mam czas, dlatego proponuję, by któraś z Was, która akurat jest teraz na BB napisała do admina prośbę o zamknięcie dostępu do galerii dzieciaków. Nie wiem, jaka decyzja w sprawie naszych fotek? Jestem za tym, by i tą zamknąć od razu

reklama
dostalam odpowiedz, trzeba spisac wszystkie osoby, ktore beda mialy dostep do galerii i zglosic to do ANISLU.................

takze robimy liste!!

Iwon pisze:
Asiu, możesz stworzyć taką listę? Jakie dane konkretnie są potrzebne?

oczywiscie zrobie , z tego co wiem, to moderator wpisuja na liste dokladne nicki osob, ktore moga byc wpuszczane do zablokowanej galerii.............

zaraz postaram sie jeszcze do Niej napisac i zobaczymy...............

aha i co robimy, czy wpisywac na liste wszystkie lipcowe mamy jakie sie przewinely przez caly czas ????

Tez jestem za zamknieciem, ale mam prosbe, zeby mogly odwiedzac galerie osoby ktore wskaze. chodzi mi o moja kuzynke i przyjaciolke :)

reklama
Do góry