reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

reklama
Jestesmy na placu zabaw ,mloda podchodzi do mnie i tak powaznie pyta "mamo,czy chcesz zebym umarla"? Normalnie zaskoczyla mnie tym na maxa...spytalam tez dlaczego tak sie mnie pytala to powiedziela ,ze nie wie...

Ola na spacerze z babcią. Głęboki las, nieduże bagienko, sarny w oddali, dziadek z Haskim. Sunia wpada do bagna w pogoni za sarnami. Na to Ola: Babcia patrz, małpa w********...ła się do bagna:szok:. (****)

Byłam w szoku,aż wstyd się przyznać

gdzie usłyszała? ale dobrze użyła.

:-) no dzieci uczą się zawsze wszystkiego co najlepsze :-)
ale Fredka nie martw się mogła usłyszeć gdziekolwiek....

Miki kiedyś, mamuś, mamuś cos ci powiem (taki podekscytowany) - fuck you:szok: Borys go nauczył:no:
Fredka, więc wiesz ;-)

:-) z tym fuck you to róznie bywa :-)

ja kiedyś do Danielka "Thank you" a on do mnie "nie thank you tylko fuck you - pani tak mówiła !!!!!, Ty źle wymawiasz!! " :-) no ale ja nigdy dobra w angielskim nie byłam :-(

hahahaha-no usmialam sie :))))

mloda kiedys tak jak miala ok.dwoch latek... jak adam hamowal ostro to zawsze "o kuwaaaaaaaaaa"!!

reklama
monolog Wojtka:

" Mamo wiesz sa takie planety Ziemia, Wenus, Mars i inne aha Pluton jest ale on to sie nie liczy bo jest taki mały ze mieszcza sie na nim tylko dwa domy, ...."

Do góry