reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

:)
Karol tez ma odwieczną wymówkę że coś zrobi za 4 albo że mu się spać chce... a jak mówię że 4 już minęły to się kłóci że 3 i pół

reklama
Klaudia rozsypala przed wyjsciem do lekarza klocki. Obiecala, ze pozbiera jak wroci. mowie-w nagrode kupie Ci lizaka-buzke i dam po tym jak posprzatasz. Ona rezolutnie- nie no daj mi go mamo teraz :), bo sie rozpusci ... a przeciez wiesz, ze ja nigdy nie klamie. Mowie no ok- dalam zjadla, wrocilysmy do domu, poszla do pokoju...idac, zgdina sie leniwie odwraca do mnie i mowi- Mamoo, jak mnie nogi bola,, ja no, usiadz sobie i pozbieraj te klocki jak mi obiecalas- Klaudia - noo juz ide. Wchodzi do pokoju.. i wychodzi-"MAMO, POZBIERALABYM TE KLOCKI, ALE JEST TAKI STRASZNY BALAGAN...!":OOOOOOOOOOOOOOOOOO

ide z Karolem przez miasto i on mówi"mamo a czemu tam jest zoo?" ja se myśle - kurde w środku elbląga pierwsze słyszę, nawet sklepu zoologicznego w tymmiejscu niet..."ale gdzie? pytam, na jakimś aucie przeczytałeś?" "nie tam" - pokazuje na taki wyswietlacz na budynku a tam leci pokolei napis" elbląskie przedsiębiorstwo energetyki cieplnej spółka z o.o. " :):):)

hahahahahaha-no kumaty chlopak :)))))

Ja dzis na moja sie mega wkurzylam...mowie zeby wlozyla podkoszulke w spodnie bo wychodza a ona na mnie patrzy jak na wariatke...wiec powtarzam co ma zrobic juz 5 raz na wysokich tonach...poszla z placzem do pokoju ,patrze co ona robi a ona rozebrala sie do pol naga i w sumie nie wiem co dalej ale chyba ta podkoszulke doslownie se w spodnie chciala wlozyc!!! mi juz rece opadaja-ona czasami nie kuma o czym ja do niej mowie!!!!!!

Karol, brawo za spostrzegawczość i umiejętność czytania:tak:
Pati, trzeba było pokazać, a nie wymagać jakichś akrobacji ;-)

reklama
Do góry