reklama
Klaudia rozsypala przed wyjsciem do lekarza klocki. Obiecala, ze pozbiera jak wroci. mowie-w nagrode kupie Ci lizaka-buzke i dam po tym jak posprzatasz. Ona rezolutnie- nie no daj mi go mamo teraz , bo sie rozpusci ... a przeciez wiesz, ze ja nigdy nie klamie. Mowie no ok- dalam zjadla, wrocilysmy do domu, poszla do pokoju...idac, zgdina sie leniwie odwraca do mnie i mowi- Mamoo, jak mnie nogi bola,, ja no, usiadz sobie i pozbieraj te klocki jak mi obiecalas- Klaudia - noo juz ide. Wchodzi do pokoju.. i wychodzi-"MAMO, POZBIERALABYM TE KLOCKI, ALE JEST TAKI STRASZNY BALAGAN...!":OOOOOOOOOOOOOOOOOO
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
hehehe -trzeba sobie w zyciu radzic
ide z Karolem przez miasto i on mówi"mamo a czemu tam jest zoo?" ja se myśle - kurde w środku elbląga pierwsze słyszę, nawet sklepu zoologicznego w tymmiejscu niet..."ale gdzie? pytam, na jakimś aucie przeczytałeś?" "nie tam" - pokazuje na taki wyswietlacz na budynku a tam leci pokolei napis" elbląskie przedsiębiorstwo energetyki cieplnej spółka z o.o. "
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
hahahaha Baśka dobreeeeee!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
hahahahahaha-no kumaty chlopak ))))
Ja dzis na moja sie mega wkurzylam...mowie zeby wlozyla podkoszulke w spodnie bo wychodza a ona na mnie patrzy jak na wariatke...wiec powtarzam co ma zrobic juz 5 raz na wysokich tonach...poszla z placzem do pokoju ,patrze co ona robi a ona rozebrala sie do pol naga i w sumie nie wiem co dalej ale chyba ta podkoszulke doslownie se w spodnie chciala wlozyc!!! mi juz rece opadaja-ona czasami nie kuma o czym ja do niej mowie!!!!!!
Ja dzis na moja sie mega wkurzylam...mowie zeby wlozyla podkoszulke w spodnie bo wychodza a ona na mnie patrzy jak na wariatke...wiec powtarzam co ma zrobic juz 5 raz na wysokich tonach...poszla z placzem do pokoju ,patrze co ona robi a ona rozebrala sie do pol naga i w sumie nie wiem co dalej ale chyba ta podkoszulke doslownie se w spodnie chciala wlozyc!!! mi juz rece opadaja-ona czasami nie kuma o czym ja do niej mowie!!!!!!
reklama
Podziel się: