reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

:)
Karol tez ma odwieczną wymówkę że coś zrobi za 4 albo że mu się spać chce... a jak mówię że 4 już minęły to się kłóci że 3 i pół

reklama
Klaudia rozsypala przed wyjsciem do lekarza klocki. Obiecala, ze pozbiera jak wroci. mowie-w nagrode kupie Ci lizaka-buzke i dam po tym jak posprzatasz. Ona rezolutnie- nie no daj mi go mamo teraz :), bo sie rozpusci ... a przeciez wiesz, ze ja nigdy nie klamie. Mowie no ok- dalam zjadla, wrocilysmy do domu, poszla do pokoju...idac, zgdina sie leniwie odwraca do mnie i mowi- Mamoo, jak mnie nogi bola,, ja no, usiadz sobie i pozbieraj te klocki jak mi obiecalas- Klaudia - noo juz ide. Wchodzi do pokoju.. i wychodzi-"MAMO, POZBIERALABYM TE KLOCKI, ALE JEST TAKI STRASZNY BALAGAN...!":OOOOOOOOOOOOOOOOOO

ide z Karolem przez miasto i on mówi"mamo a czemu tam jest zoo?" ja se myśle - kurde w środku elbląga pierwsze słyszę, nawet sklepu zoologicznego w tymmiejscu niet..."ale gdzie? pytam, na jakimś aucie przeczytałeś?" "nie tam" - pokazuje na taki wyswietlacz na budynku a tam leci pokolei napis" elbląskie przedsiębiorstwo energetyki cieplnej spółka z o.o. " :):):)

hahahahahaha-no kumaty chlopak :)))))

Ja dzis na moja sie mega wkurzylam...mowie zeby wlozyla podkoszulke w spodnie bo wychodza a ona na mnie patrzy jak na wariatke...wiec powtarzam co ma zrobic juz 5 raz na wysokich tonach...poszla z placzem do pokoju ,patrze co ona robi a ona rozebrala sie do pol naga i w sumie nie wiem co dalej ale chyba ta podkoszulke doslownie se w spodnie chciala wlozyc!!! mi juz rece opadaja-ona czasami nie kuma o czym ja do niej mowie!!!!!!

Karol, brawo za spostrzegawczość i umiejętność czytania:tak:
Pati, trzeba było pokazać, a nie wymagać jakichś akrobacji ;-)

reklama
Do góry