reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

"Murzynek Bambo"

Muzinek bambo.... mieszka
czarna koleska
ranki czytanki
wraca psoci igluje....... to praca
mama wola łobuzie buzie a
bambo buzie
szkoda ze bambo czarny wesoły
nie chodzi szkoły

"Jajeczko "

W oiku na oiku stało mleczko jajeczko

przyszed kotek mleczko i jajeczko
Mama kotka zbiła i wyrzuciła :-D:-D:-D

Sandra ze strasznym przejęciem mówi te wierszyki ( ja dostaje od razu ataku śmiechu... z tej jej powagi ......a wtedy moja córka biegnie do mnie z pięściami :wściekła/y: :-D:-D:-Dja jeszcze większy atak śmiechu (zdaje sobie sprawe że to bardzo niewychowawcze ) ale cóż nie moge się powstrzymać
Każdy z naszych znajomych jak tylko wejdzie do domu musi wysłuchać naszej małej artystki ...terorystki :-D:-D:-D

reklama
Hahaha, z Sandrusi się posikałam :-):-):-):-):-) CUUUDO!

Mateusz ostatnio rozmawia z dziadkiem przez telefon. Mówię mu, żeby powiedział, co stoi na jego nocnej szafce. Mateusz:
- Nowy świecący duszek. Czerwony. (taka lampka z ikei)
Dziadek:
- O, nowy? A co się stało z tamtym, którego miałeś?
Matyl:
- Zielony jest w szafie. Podzieliłem się z dzidziusiem......

Tisiek lubi chodzić na siku w moim towarzystwie :baffled: Ostatnio pytam go:
- A jak mama pójdzie do szpitala, to z kim będziesz sikał?
- Z tatą.
- A w przedszkolu z kim?
- W przedszkolu to sam będę! ....Ale w domu znowu z tobą.....

Usypiam dziś Miśka, smyra mnie po włosach i mówi "jestem flyzjelem, Franek jestem" (to gość, do ktróego chodzi mój tato i Radek; Miki na oczy go nie widział:-D).
Potem położyłam się koło niego na łóżeczku, bo mi się oko przymykało, a on mówi "wysiadka pana Tadka", ja nie reaguję a Miki "mamusiu zejdź mi z łóżka":sorry2:

reklama
Miki- :-D:-D:-D

Klaudia ma czupryne - loki ciezkie do ujarzmienia:rofl2: i ostatnio zartujemy sobie, ze to nasz maly Wodecki
Ostatnio wstala- Adam ooo przyczlapal do nas nasz slodki Wodecki...i chyba moje slonce to odebralo jako komplement:-p bo wczoraj do mnie:
_"mamusiu jaka jestes piekna, no mowie Ci - wygladasz jak Wodecki:-D:-D

Do góry