reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

reklama
Mateusz rozmawia dziś z ciocią:
- Niektórzy mówią na mnie Matek a niektórzy świnia
- Świnia to nie ładnie
- No mi się też to nie podoba
- A kto tak na Ciebie mówi
- A jakieś stare durnie

oj te dzieciaczki. Ciekawe skąd one znają takie słownictwo.

Ola na imprezie urodzinowej piła szampana z koleżanką. Podeszła moja koleżanka i pyta się ; no jak tam dziewczęta, na co moja Ola wyśmienity:-)

Pani w przedszkolu pyta się czy ktoś głodny
Ola: jakoś tak

Matek, Ola :-D:-D:-D

Wojciaszek a aptece o pani srzedawczyni:
- Mamusiu, a ta pani nie ma dwóch zębów, bo nie myła ich dokłanie.
Powiedziałam, mu, że takie rzeczy mówi się na ucho. I rzeczywiście następnego dnia o naszym znajomym sprzedawcy usłyszałam na ucho:
- Mamusiu, a wujek Marek nie ma dwóch zębów.

Wojciach nie mogę:-D:-D:-DSzczery do bólu:tak:Ja tak miałam długo z Magdą, że nie rozumiała, że czasem pewnych rzeczy się nie mówi bo komuś może być przykro
Mateusz to byś się z Matim nadał bo on ostatnio mi proponował, żeby go odpisac z przedszkola:tak::-D

No a ostatnio Matek przyszedł jak czytałam jakieś tam wiadomości na necie i akurat trafił jak było pokazane zdjęcie pewnej pani której dekolt się rozchylił i pierś jej wypadła.I mówi do mnie: Mamo a ta pani nie ma podrączek:-D:-D:-D:-D(oczywiście miał na myśli ramiączka sukienki)

reklama
W takich chwilach szczerości to by się człowiek pod ziemię zapadł. Jak zareagowała pani w sklepie? Ola z rana zawsze mi mówi,żebym przyszła po nią do przedszkola - jutro. Napewno Mateuszowi wagary nie uszły by w jej wykonaniu na sucho!

Do góry