reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

Daję Bartkowi vit C i mówię do Karola:-zobacz jak Bartuś od vit C sie skrzywił
Karol popatrzył i mówi:-ale juz się wyprostował!!!
Wczoraj bawi się ciastoliną, każe mu kończyć bo zaraz ma dolekarza na kontrolę wychodzić, jemu nie bardzo się chce i nagle tekst : - ja dostanę zawału!!!
pytam czy wie co to zawal? niw ei ale dodaje "ja dostanę zawału jak się nie będę już bawił!!!" (takie teksty to efekty częstego przebywania z babcią ;))

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D

Klaudia ma ostatnio jazde na maxa z zaznaczaniem w gazetce co jej sie podoba i co chce by jej kupic...i oczywiscie- nawet terazsiedzi obok i 1000 razy powtarza,-"a kupisz mi to mamusiu, a to ...kupisz mi to...o to jest fajne, a to mi kupisz????????" ocipiec czasem mozna... i mowie- "jezusicku kupie Ci wszystko co chcesz daj mi juz spokoj" a na to Duska- " dobra dobra, po co sie tak unosisz":shocked2:

:-D:-D:-DDzieciaki:laugh2:
U nas Matek jest na etapie fantazjowania i śmieję się,że będzie bajki pisał kiedyś.
Ostatnio wracałam z Matim ze spaceru i mówi domnie:
- A wiesz mamo jak ostatnio byłem w Amazonii:szok:(skąd on zna to slowo)to walczyłem z dinozaurem no i mnie zjadł.
Słownictwo w ogóle nie weim skąd mu się bierze, no myślę,że z bajek ale ostatnio o dinozurach nic nie oglądał:eek:

kupilam marysi gazete z kubusiem puchatkiem i tam jest czestro jakis prezent i byl tym razem jakis instrument dęty wg mnie trąbka i mówie do marysi - ale bedziesz miala super trabke (gwiazda kocha instrumenty - u Mikołaja zamowiła bebenek!) a ona do mnie na całą pytę w sklepie takim tonem ze myslałam ze zapdne sie pod ziemie - MAMO PRZECIEZ TO JEST SAKSOFON, NIE WIDZIS??? Kurna patrze a tam napisne na gazecie - w prezencie sakofon i niespodzianka wiec albo sie cwaniara nauczyła czytac albo wie jak faktycznie saksofon wygląda :sorry:

reklama
Do góry