reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A Wojtek mówi jestem taaaaaki zmeczony
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dzs Noemi je sandwicha i za chwile leci do mnie z takim ciagnacym serem i krzyczy"mamaaaa,fujjjj wąsy"
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Dzisiaj Marek przyjechał do mnie do pracy z "potworkami" i Kubas lata po banku aż w końcu przybiega do mnie i woła "jestem dylektor Kuba Jakub Bolkowski i tu placuję" A my osłupieliśmy bo nawet nie przypominam sobie żebym kiedyś mówiła przy nim takie słowo jak dyrektor. Więc ciągnę dalej "Panie dyrektorze a podwyżki będą?" a on na to będą już są i leci do sejfu i mówi " o tu tutaj macie pieniądze"
Czasem to mnie to moje dziecko wprawia w takie osłupienie że mam wrażenie jakby był kimś dorosłym wsadzonym w skórę dziecka
Czasem to mnie to moje dziecko wprawia w takie osłupienie że mam wrażenie jakby był kimś dorosłym wsadzonym w skórę dziecka
Wojtek czasem używa bardzo grzecznościowego zwrotu (nie wiem skąd dgo zna):
- A któla godzina mój dlogi panie?
A dziś było tak:
- i jest sniadanie i jest obiad i kolacja. I wszystko doble! Nawet sałata dobla.
Ten to zawsze o jedzeniu (ta kwestia była wygłoszona na sedesie).
- A któla godzina mój dlogi panie?
A dziś było tak:
- i jest sniadanie i jest obiad i kolacja. I wszystko doble! Nawet sałata dobla.
Ten to zawsze o jedzeniu (ta kwestia była wygłoszona na sedesie).
U nas ostatnio Mateusz bierze na litość. Raz zobaczył jak Madzia dostała buziaka bo powiedziała mi że mnie kocha a on zrozpaczony klęknął i mówi: A co ze mną? Czy mnie kochasz?. Innego dnia nie chciał spać w swoim łóżku i mówi: A co ze mną?Ja chcę spać z Tobą. Tłumaczę mu że mu dam misia będzie spał z misiem - Ja nie lubię misia. Ja lubię Ciebie.
Kubas, stanowisko menedżerskie dla Ciebie przeznaczone
Wojciach, Ty niezmiennie o jedzonku
Olka, bardzo sprytne wytłumaczenie
Matiś, jakie wyznanie;-):-)
Miki ostatnio tworzy nowe słowa, ale najlepsze, że przerabia na 1000 sposobów czasownik "wyścigować" i wychoci coś takiego jak np. "babcia, klapcia, wyścigapcia"
Wojciach, Ty niezmiennie o jedzonku
Olka, bardzo sprytne wytłumaczenie
Matiś, jakie wyznanie;-):-)
Miki ostatnio tworzy nowe słowa, ale najlepsze, że przerabia na 1000 sposobów czasownik "wyścigować" i wychoci coś takiego jak np. "babcia, klapcia, wyścigapcia"
reklama
Podziel się: