reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

moja Duska ostatnio w wózku - zasypiajac po angielski gadała:shocked2:..

u nas czesto jest..ze stoickim spokojem..:
"mamusiu ciszej prosie"
"upokój sie dobrze"
"nie świruj jus"
"badz grzeczna"
"nie idz tu choc uwazaj"...i tego typu...i ona to do mnie zazwyczaj gada..ot tak:baffled:...bo ponoc mama to "łobuź":sorry2:..Czyli co ja do niej...to ta potem do mnie...
Wogole to strasznie wszystko powtarza!..
ostatnio uderzyła sie i powiedziała "kuba ja piedole"...:baffled:...normalnie u nas teraz kazdy zanim cos powie ..niecenzurowanego ..liczy do 5:-Di patrzy czy Klaudia jest w poblizu:dry:

reklama
Hahahaha.niezle....:-D :-DA Matek to juz wogole z tekstem do dziadka wyskoczyl:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
U nas czesto jest " kuwaaaa" takie przeciagle.... Ale ja wogole nie zwracam na to uwagi...Niestety ja z tych typow ze jak mnie cos wyprowadzi z rownowagi to nie patrze na nikogo-rzcam Kurw*** na lewo i prawo:baffled: z reszta ja wogole lubie to slowo:szok::-D:zawstydzona/y: i jeszvze moje ulubione to japierdo*** leee, oleee!!;-):-D

Pati ja ze względu na to że jestem straszny nerwus to jak mnie co wkurzy to też klnę jak szewc i potem jestem zła że tak się z równowagi wyprowadzam. Chociaż staram się nie klnąć ale to ciężkie...:zawstydzona/y:

A ja to wogole czesto sie zastnawiam jak to wogole jest ze sa brzydkie i ladne slowa... Ze ktos sobie wymyslil ze "kurw*a" jest brzydkie i nie wolno tak mowic...No jaki bez sens -po co wtedy wymyslili te slowa... i dlaczego to jest brzydsze np. od slowa ksiazka? :-D:confused:

Pati no faktycznie ciekawe skoro w innych krajach są podobne i iznaczają co innego:-D

No a teraz ostatnia rozmowa z Mateuszem sprzed chwili:
- Mama ja chcę siku i kupe
Usiadł na nocnik. Po chweili wstaje i widzę że kupy nie ma wiec pytam:
- A gdzie kupa?
- Gdzies sie podziała
Zaczynam sie smiac i mówię:
- Gdzies się podziała?
Na co Matek odpowiada:
- W mojej dupie

I dobrze jej powiedzial.... Jak bedzie znowu Wam zycie "umilac" to powiedz Mu ze ma powiedziec" nie dosc ze jestes brzydka to jeszcze niegrzeczna":-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry