reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

Ala ostatnio zaczęła mówić. I w związku z powyższym potrzebne są mi zatyczki i słownik wyrazów obcych. A więc co można usłyszeć od Ali:
mama ty to glupi bobek
mam duzia dupcie
ziółtą kupę, ale kasana, leti lolot z duzia dulawa dupa ( Ola woła - panie pilocie dziura w samolocie czasem w dupie ). Tak odzywa się moja młodsza istota inspirowana słownictwem Oli i jej koleżanek z placu zabaw.

reklama
Fredka padlam :-D

U nas ostatnop glupi wiek taki ze ciesza sie jak do sera Noemi z kuzynka jak zobacza kogos pol nagiego,albo maluja penisy,siki i kupy...Mnie szal ogarnia,a one sie ciesza az czkawki nie raz dostaja...

Wczoraj wchodzimy do domu...mloda jako ostatnia i stwierdza z obrazona mina "nie zamkne drzwi!" Wiec mowie zamykaj bez dyskusji,wchodzilas ostatnia...Na to Ptycha z okrzykiem i fochem "nieee zamkneee,nie jestem twoja sluzonka!!!!!!!!:szok::-D Zamiast sluzaca to sluzonka... dostala kare na loda to zaraz sie opamietala ;-)

:-D Duska grzeczna, ulozona i nadwyraz dojrzala jak na swoj wiek, ale za to Gracek...nadrabia - lonuzuje, bije i zdarzylo sie nawet brzydkie slowko:szok::szok::-Dkuwa:szok: i wszystko jest na nie, a jak nie reaguje to podchodzi i pyta, "mamu us okej?" i caluje przy tym tak zalotnie mrugajac tymi niebieskimi oczetami jak niewiniatko

reklama
U nas ostatnio tez bylo brzydkie slowo :-D syn mojego brata(lat3) ciagle plakal,wszystko chcial i mloda to wkurzalo ze tak buczy...Wszyscy byli na balkonie tylko ona z nim w pokoju...ja kawe akurat nioslam i slysze juz na maxa zdenerwowana mloda"kurrrrrwa mac,przestan wreszcie ryyyyyczec!!!!!!!!!:szok::-D:-D

Do góry