reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

No mój nie przekręca ale straszna z niego papla, wymawia wszystko bardzo ładnie;) głośno bo ma donośny głos jak ja;)

Pati taki język niepopularny dobrze jest znać gdyż łatwo znaleźć prace dobrze płatna nawet nie mając specjalnych umiejętności, tu cie wyszkolą a jeżyk jest ogromnym atutem.

reklama
oj to muszę się chyba wziąć za Izę bo ona nie wymawia r :no: ostatnio ćwiczyła wymowę "s" nawet jej wychodziło:-)

U Noemi w przedszkolu co jakis czas moga rodzice zostawac na "morgenkreis"-czyli zabawy,modlitwy itp.No i zawsze pod koniec dzieci dziekuje za cos Panu Bogu :) I uslyszalam dzis cos takiego " Dziekuje dobry boze ze moja mama zostala dzisiaj w morgenkreis ;) az normalnie mi sie lza zakrecila bo zaraz po tych slowach zostalam wysciskana i uslyszalam jeszcze cudowne "kocham Cie" :-)

reklama
Do góry