reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

reklama
oj nieźle i Pati jestem pełna podziwu za tak umiejętne tlumaczenie!!!
nas takie atrakcyjne i zabawne wypowiedzi kurcze ominęły na razie- KArol to jak juz zaczął gadać to jak dorosły:)
zobaczymy co bedzie z młodszym...

a Karol za coś tam wczoraj dostał opieprz i miał focha i słyszy jak pytałam pawła czy chce kawe i nam wyjechał "wy na kawe nie zasługujecie!!!"

Baśka i krótka piłka, jeszcze trochę i kary wam będzie dawał :-D:-D:-D

Mamoot uśmiałam się jak dzika:-D Pati super tłumaczenie, ubawiłam się podwójnie :-D:-D

Wojtej jak na razie więcej mruczy niż gada, owszem powtarza po nas wyrazy , albo raczej próbuje to zrobić, ale nic więcej :sorry:
A Iza ostatnio ćwiczy pytania typu: jak się robi kołdrę? z czego jest zrobiona itp. :rofl2:

reklama
Dzis mi mloda grzmotla tekstem "mamo ty to chciwa jestes-bo nie chcialam jej kupic balonow...mowie ze juz dosyc sobie dzis wybrala-to mi dodala ze balony to nie jedzenie.... ooo:shocked2:

Do góry