reklama
spokojnie nasze maluchy mają jeszcze czas , Karol mówi wyraźnie ale też czasem zamiast r jest l - to tak bywa że raz tak a raz inaczej wcale nie dlatego że się nie chce tylko że aparat mowy jeszcze nie do końca sprawny - no i jeszcze zależy w sąsiedztwie jakich innych głosek jest r - czy łatwo wymówić
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
jedziemy kolo mojej mamy pracy i mloda krzyczy"babcia ,a Ty tam pracujeszsz!!!"
moja mama przytakuje..."babcia a ty tam tez kupe i siku robisz? i jesz buleczke?
moja mama przytakuje..."babcia a ty tam tez kupe i siku robisz? i jesz buleczke?
patrycja24berlin
ostatnio stoimy na parkingu i mloda mowi do mnie"mamo zobacz jakie ladne auto i jakie ma sliczne felgi" osttanio ciagle o felgach gada i uwielbia kluczyki od aut...szczegolnie od mercedesow
u nas z nowości "ty cwaniaku blady", "ty jesteś drań", "ty masz dom na głowie" - tak się wyzywają z najlepszym kumplem Michalem...
a tekst z wczoraj- leci bez majtek z alzienki, kazałam mu ubrac więc pytam -" co powinieneś mieć na pupie" a on na to "papier toaletowy!!!"
a tekst z wczoraj- leci bez majtek z alzienki, kazałam mu ubrac więc pytam -" co powinieneś mieć na pupie" a on na to "papier toaletowy!!!"
patrycja24berlin
Karol Ty wariacie
U nas byly teksty typu "ty smierdzaca skarpeto,ty skarpeto od tenisa,scheisse" te dwa teksty pierwsze tez w niemieckim jezyku... ehh ;-)
U nas byly teksty typu "ty smierdzaca skarpeto,ty skarpeto od tenisa,scheisse" te dwa teksty pierwsze tez w niemieckim jezyku... ehh ;-)
reklama
Podziel się: