reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Funny i takie tam...

Dlaczego kobiety trzymaja kciuki za Portugalie a nie Naszych...

ach ci portugalczycy ...............
Moim zdaniem nie ma nic bardziej sexy niz facet w gajerku. (No moze z paroma wyjatkami ;-):laugh2::laugh2:)

fiolka widziałam to wcześniej, jest oko czym pocieszyć............... ach ............

Calkowicie sie z tym zgadzam :tak::tak::tak:

Moje motto ....dotyczące zerkania na obcych mężczyzn ..kiedy jest się mężatką ....

"To ,że ktoś jest na diecie ....nie znaczy ,że nie może spojrzeć w menu ....":-D:-D

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
nie widziałam ze mozna az tak.................a tym srebrnym autkiem to nie mam pojecia gdzie ona sie chciała zmieścić................... i ta w żółtym tez niezła ...................ubaw po pachy..........................masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wrzuta.pl - Kobiety za kółkiem

bez jaj!

ja uważam że kobietki dobrze jeżdżą!

ale ostatnio na stacji tesco normalnie myślałam,że padnę:szok:,laska podjechała z drugiej strony dystrybutora i cągnęła "kabel" przez całe auto,nic tylko film nakręcić,oczywiście blondynka,pewnie farbowana:-D,mieliśmy z m taki ubaw:laugh2:a myślałam,że to tylko na tych zmontowanych filmach pokazują!

No dziewczyny ja jestem kobietą ale jeśli chodzi o kobiety za kółkiem - to nie wiem jak i gdzie one uczą się jeździć - co niektóre - ale może jedna mi się zatrzymała kiedy z dziećmi przechodziłam przez ulicę na pasach, ale nie pamiętam na pewno - jak tylko widzę kobietę za kierownicą zatrzymuję chłopców i czekam - na prawdę nie zdarzyło mi się chyba żeby jakaś kobieta widząc, że czekam na przejściu (z wózkiem i dwójką dzieci - trudno nas nie zauważyć) zatrzymała się - wręcz dodają gazu!!! Po prostu brak jakiejkolwiek wyobraźni - co gorsze bo przecież one też mają dzieci i wiedzą jakie sa nieobliczalne - to jeszcze dodają gazu - normalnie ręce mi opadają i jedyne co mogę powiedzieć to: baba za kółkiem.

Ekstasia, mój mąż twierdzi, że one po prostu nie potrafią hamować;-)

Na poprawę nastroju w pochmurny dzień:

Kobiety: zaręczona, mężatka oraz panna rozmawiają o swoich
> mężczyznach. Po parogodzinnej debacie dochodzą do wniosku, że warto
> wnieść coś
> nowego do ich życia seksualnego, postanawiają dodać sobie trochę
> seksapilu i
> założyć pończochy, skórzane biustonosze, superwysokie szpilki oraz maski
> również
> ze skóry. Po kilku dniach spotykają się ponownie, aby podzielić się
> wrażeniami:
> Panna relacjonuje: U mnie, kiedy mój chłopak zobaczył mnie w
> tym super stroju, bez słowa rzucił się na mnie .
> Zaręczona opowiada: Mój narzeczony wrócił jak zwykle wieczorem z
> pracy. Kiedy zobaczył mnie w czarnym skórzanym biustonoszu, pończochach,
> seksownych
> butach i masce powiedział, że jestem miłością jego życia! Potem
> kochaliśmy się przez kilka godzin.
> Mężatka na to: Ja wysłałam dzieciaki do mojej matki na noc, żebyśmy
> mogli poszaleć. Kiedy mąż wszedł do domu, miałam już na sobie seksowną,
> skórzaną bieliznę, czarne szpilki, pończoszki i skórzaną maskę na
> twarzy. Kiedy
> mnie zobaczył powiedział "co na obiad, Batmanie?"

Przychodzi matka pijaka do biura pracy i prosi panią siedząca za biuriem o prace dla syna.Ta pyta:- a na czym syn się zna i jakie ma wykształcenie?_ no podstawowe umie troche murowac..- no to jest praca dla murarza za 4000zl.- Co aż 4000tys?Przecież on będzie tylko pił i pił za takie pieniądze.Kobieta dalej wertuje oferty i mówi:-No to w takim razie jest dla pomocnika murarza za 3000zł.Matka pomyślala zrobiła smutną mine i mówi:- no a nie macie nic tańszego bo on za 3000 zapije się na śmierc.Może znajdzie pani coś za 500-600Zł?Na to pani w biurze pracy:- O żeby tyle zarabiac to musiałby stuidia skończyc

reklama
reklama
Do góry