reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

Kamila ma rację:) Aga a co z tymi zdjęciami z sesji? Bo chyba Joni już pozował ale z tego co pamiętam to się nie pochwaliłaś. No chyba że coś mi się pomieszało ;)

reklama
Też chętnie bym zobaczyła zdjęcia z sesji :-p

A tu fotki z wizyty u kumpla. Pół roku młodszego. Ale super się razem bawili :tak:

Załączniki

• kacper i oliwier.jpg
    kacper i oliwier.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 44
  • Kolaże1.jpg
    Kolaże1.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 37
Patrycja widac ze sie dzieciaczki dobrze bawiły:)
A nasza Anieszka to niezła szprycha,pozazdroscic figurki do tego śliczna buzia.Wcale sie nie dziwię ze mąż jej ciągle te masaże robi,stara sie chłopak rzeby mu nie uciekła:)
A zdjęcia z sesji chyba były wstawiane

W sumie tak trochę pomyślałam (owszem czasem mi się zdarza.. ) i faktycznie były zdjęcia z sesji. Dosyć dawno hehe

Patra super zdjęcia, Tobie też figurki można pozazdrościć :tak: A Beaci82 też pewnie laska, ale żadko się chwali zdjęciami :-) Widziałąm gdzieś Cię na zdjęciu ale nie w całości że tak to określę

Mnie też sięwydaję że zdjęcia były, właściwie to na pewno były, zaczęłąm cofać się po stronie i tak doszłąm do 119 i do tej strony sesji nie było, powspominałąm trochę nasze dzieciaczki na starszych zdjęciach

Kama ja i laska wez mnie nie rozmieszaj .No za stół sie schowałam to i mojej cudnej figury nie widac.
Dziewczyno jaki ja mam kałdun bo brzuchem to tego nie nazwe,niekture laski to taki w 8 miesiącu ciąży mają.Jedyna metoda to cwiczyc cwiczyc cwiczyc a ja w tym roku jednego brzuszka nie zrobiłam.Tylko sie uzalam nad soba a z tym nic nie robie

reklama
Ale Beatko na pewno nie jest tak zle, może potrzbujesz więcej czasu na zgubienie tego, poza tym wkońcu dziecko urodziłaś, ja też nie mam takiego jaki bym chciała mieć albo taki jaki miałam kiedyś, no a kiedyś to go wogóle nie miałam

Do góry