reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

Beata z tymi brzuszkami to u mnie jest podobnie, chociaż jak czasami z małą na dywanie poszaleję, powyginam się, popodrzucam itp to sobie tłumaczę, że to też jakiś ruch :-p:-p

reklama
Ha ha ha usmiałam sie z tego mamrotania i ,,ruszania,,:-D:-D:-D
No ja swój kałdunek to juz jestem raczej skazana.Nawet jak warzyłam dawno dawno temu 12 kg mniej i kosci sie w wanne wbijały to brzuszeczek malutki ale zawsze ze mna był.Ja jak przytyje 0,5 kg to od razu widze po sobie bo brzuch wiekszy.

To i my się przypominamy, pierwsze zdjęcie starsze-pierniczki piekłam i ściany do domku, na ostatnim Małej wieża, którą sama zbudowała

Załączniki

• g.jpg
    g.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 62
  • g (2).jpg
    g (2).jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 61
  • g (1).JPG
    g (1).JPG
    68,1 KB · Wyświetleń: 54
  • g (3).jpg
    g (3).jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 55
no to i my się przypominamy :-)

5a, 7a, 13a - różne fryzurki
9a - maniaczka komputerowa
10a, 12a - moja kochana pomocnica

Załączniki

• page9a.jpg
    page9a.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 60
  • page12a.jpg
    page12a.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 59
  • page13a.jpg
    page13a.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 63
  • page7a.jpg
    page7a.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 56
  • page10a.jpg
    page10a.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 66
  • page5a.jpg
    page5a.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 78
Kilka fotek przed operacja i zaraz po...

Załączniki

• bb.jpg
    bb.jpg
    88,3 KB · Wyświetleń: 75
  • bb6.jpg
    bb6.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 75
  • bb5.jpg
    bb5.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 70
  • bb4.jpg
    bb4.jpg