reklama
justysia85
Fanka BB :)
ale smaczne te paluszki adasiu ,co??!!!:-d:-d:-d
tylko sie nie ugryz !!!:-d;-);-);-)
tylko sie nie ugryz !!!:-d;-);-);-)
beata26
szczęśliwa mamusia :)
gabiaz
Cuuudne wszystkie i bez wyjątku!!!!!!![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Beata a ja myślę, że ona już jest stronę dalej i czyta właśnie ploteczki co i gdzie słychać;-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Beata a ja myślę, że ona już jest stronę dalej i czyta właśnie ploteczki co i gdzie słychać;-)
dziuuula
Agnieszka niesamowita ta sesja. Zjawiskowa wrecz. Zaluje, ze nie pomyslalam o takiej.
Mam niedyskretne pytanie ;-) Duzo placiliscie za ta sesje?
Swoja droga szpital w ktorym rodzilas chyba jest nie porownywalny bynajmniej do mojego.
Pani fotograf zjawia sie z wlasnej inicjatywy... te bransoletki... pewnie i obsluga pierwsza klasa :-)
Tez marzy mi sie basen z malym, ale u nas nie ma takich zajec. Z reszta samej ciezko byloby mi isc z Igorem, potrzebowalabym kogos do pomocy, chocby przy ubieraniu po. A moj... pracuje od rana do wieczora, a po pracy albo fuchy, albo niekonczacy sie remont w mieszkaniu. Takze nici, ale moze kiedys...
Mam pytnie do mam oriemtujacych sie w temacie 'basen' :-)
Jak czesto chodzicie?
Czy chodzicie same czy ktos Wam pomaga?
Jak sprawnie wychodzi Wam przebiranie, ubieranie sie w szatni?
Czy to musza byc specjalnie zoganizowane zajecia dla maluchow?
Czy jest jakis okreslony wiek dla maluszkow, ktore moglyby chodzic na basen?
Banalne pytania, ale naprawde ciezko mi znalezc odpowiedz skoro nie mam w tym temacie doswiadczenia. :-(
Mam niedyskretne pytanie ;-) Duzo placiliscie za ta sesje?
Swoja droga szpital w ktorym rodzilas chyba jest nie porownywalny bynajmniej do mojego.
Pani fotograf zjawia sie z wlasnej inicjatywy... te bransoletki... pewnie i obsluga pierwsza klasa :-)
Cudowne te nasze dzieciaczki!
A oto Maksiulek pod wodą!
Tez marzy mi sie basen z malym, ale u nas nie ma takich zajec. Z reszta samej ciezko byloby mi isc z Igorem, potrzebowalabym kogos do pomocy, chocby przy ubieraniu po. A moj... pracuje od rana do wieczora, a po pracy albo fuchy, albo niekonczacy sie remont w mieszkaniu. Takze nici, ale moze kiedys...
Mam pytnie do mam oriemtujacych sie w temacie 'basen' :-)
Jak czesto chodzicie?
Czy chodzicie same czy ktos Wam pomaga?
Jak sprawnie wychodzi Wam przebiranie, ubieranie sie w szatni?
Czy to musza byc specjalnie zoganizowane zajecia dla maluchow?
Czy jest jakis okreslony wiek dla maluszkow, ktore moglyby chodzic na basen?
Banalne pytania, ale naprawde ciezko mi znalezc odpowiedz skoro nie mam w tym temacie doswiadczenia. :-(
Ostatnia edycja:
reklama
daisy26
Podziel się: