reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

A o to moj Robcio. Ze spokojnego noworodka zrobil sie maly kombinator...:-D:-D:-p

Załączniki

• DSC00655_edited.jpg
    DSC00655_edited.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC01001_edited.jpg
    DSC01001_edited.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC01068_edited.jpg
    DSC01068_edited.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC01077_edited.jpg
    DSC01077_edited.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Te fotki to robil fotograf jeszcze w szpitalu!! 2 dni po porodzie :)

a ta reka na fotach to reka mezusia :):)

Bransoletka na fociach to z nazwiskiem. u nas w szpitalu takie robia:) zamiast tych plastikowych :)

Załączniki

• Jonathan Brian Kosizen 001.jpg
    Jonathan Brian Kosizen 001.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 74
  • Jonathan Brian Kosizen 002.jpg
    Jonathan Brian Kosizen 002.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 62
  • Jonathan Brian Kosizen 004.jpg
    Jonathan Brian Kosizen 004.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 62
  • Jonathan Brian Kosizen 003.jpg
    Jonathan Brian Kosizen 003.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 60
  • Jonathan Brian Kosizen 008.jpg
    Jonathan Brian Kosizen 008.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 65
  • Jonathan Brian Kosizen 009.jpg
    Jonathan Brian Kosizen 009.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 52
  • Jonathan Brian Kosizen 010.jpg
    Jonathan Brian Kosizen 010.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 61
  • Jonathan Brian Kosizen 011.jpg
    Jonathan Brian Kosizen 011.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 59
  • Jonathan Brian Kosizen 012.jpg
    Jonathan Brian Kosizen 012.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Agnieszka śliczne są te zdjęcia twojego maleństwa :-):-):-)
A i te bransoletki z nazwiskiem też super sprawa, nie to co u nas, extra !!

U nas po szpitalu sama fotografka chodzila od sali do sali i pytala czy nie chcemy takiej sesji :tak::tak: Te wszystkie fotki to byly na moim lozku robione :-):-) kobieta wyciagnela taka parasolke jakies swiatlo zaswiecila...ulozyla koce i jakos z lozka zrobila male studio fotograficzne :-) kobieta byla milutka i wszystko pokolei pokazywala (jak dzidzie zlapac,jak podtrzymac) byla bardzo kreatywna bo nawet ta roza na dwoch fotach to wyrwala z mojego bukietu od szwagierki...bylo milo i nastepne jak urodze tez bedzie mialo taka sesje...w koncu pamiatka na cale zycie :tak:

reklama
a to moja niunia jak próbowała wsadzić to buzi swoją ulubiną zabawkę, patrzyłam na nią i się śmiałam i wtedy ona spojrza na mnie z minką mówiącą sama za siebie: "mama czemu ta zabawka nie chce wejść, przecież już szerzej buźki nie umiem otworzyć":-):-D:-):-D:-)

Załączniki

• DSC00439 kopia.jpg
    DSC00439 kopia.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 43
Do góry