reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

Aniu ja bym chciała mieć taką figure jak Ty ... Ja kiedys miałam rozmiar 34 a teraz 46 ... wrrr... ciekawe czy uda mi się to zgubić ;(

ALLA jak 46 ?? ja mam tyle.
no a ja miałam 38,a teraz....:-:)-:)-:)-:)angry::angry::angry::angry::angry:wrrrrrr...
ale stare ciuchy mam w nadziei ze jeszcze je ubiore
ale naiwna jestem ... nie??!

ANIU to TY wogóle w ciąży nie byłaś tylko CI sie przytyło:-p

reklama
No 46 rozmiar ale ja sobie tłumacze... teraz moge po ciąży wezne się za siebie :)

hehee ja też biore sie tylko ciekawe kiedy,:-D:-D:-D

Jak byłam teraz w szpitalu to żeśmy z położna gadły ,że juto tłusty czwartek i mówie najemy sie pączków ,a pózniej odchudz:-Danie.
A ona mówi po co sie odchudzać ,KOCHANEGO CIAŁKA NIGDY NIE ZAWIELE!!
i te szczupła nie była i nawet JUSTYNA ;-):tak:.

WŁaśnie nie chwalić się ,a dupy za to i tak WAM zleje !!:angry::angry::angry::angry::crazy:

Gusti ale Bartolini Twój duży chłopak już:tak:
A Adulka ma słodziutki usmiech:-):-):-)

Ania,l Twoja Zosia z Tymi oczkami,normalnie boska:-):-):-)

Slicznosci wy nasze :-)

Zosia jako pani doktor normalnie powala :tak: A jej wczucie w role jest niesamowite. A z Ani to nasza modelka Lipcowa :tak:

A wogole przepiekne te nasze pociechy :tak:

Beatko moj tez mowi mama ale tylko wtedy gdy mu jest zle jest na granicy placzu to wola mama mama mama... Ostatnio byl u taty rozplakal sie i krzyczy mamo! Ma sposob na mnie moja spryciula mala :-)

reklama
Moje słoneczko........:-):-):-) po tłustym czwartku :)

Załączniki

• IMG_5057.jpg
    IMG_5057.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_5054.jpg
    IMG_5054.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 37
Do góry