reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

Justysia coz za wesole chlopaki! cudni sa, pewnie wesolo z nimi masz:tak:

OJ,wsoło ,wesoło ,no i glośno .
Nie weszły mi wszystkie fotki ,chyba z adużo ich w pakowałam i 5 ostatnich weszło.
Ładuje poprzednie,ale mi bardzo długo zdjecia dodaje.
WY tez tak macie,to pewnie przez ten mobilny internet??!!
:angry::angry::angry:

reklama
:-):-):-)ciąg dalszy ,znaczy pierwy;-)

Załączniki

• KLOCKI 2 059.jpg
    KLOCKI 2 059.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 34
  • KLOCKI 2 063.jpg
    KLOCKI 2 063.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 39
  • KLOCKI 2 060.jpg
    KLOCKI 2 060.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 31
  • KLOCKI 2 062.jpg
    KLOCKI 2 062.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 34
Wiesz co Justys Twoj Julek to taki pogodny dzieciaczek, az milo popatrzec, mamusia taka wesolutka kobitka to i dzieciaczki takie radosne, fajnie sie oglada wasze zdjecia rodzinne- sama milosc plynie od was. Cudny Twoj synus (oboje):-):tak:

Justysiu super sa Twoi chłopcy!!!:tak::-D Naprawde musisz miec wesolutko:tak:. Ja tez tak chce!

A to my na spacerku dzisiejszym w chuscie:
P1090053.jpg P1090060.jpg
P1090096.jpg P1090090.jpg

no i wstawiły mi sie nie te zdjecia, co trzeba....ehhh, na serio gulon ze mnie(jak mówi Beatka Z.:-D)

Ostatnia edycja:
Aniuuuu ... ale Ty jesteś szczuplutka !! Ja też tak chce .... Jak to zrobilaś ? :tak:;-);-);-);-)
A Zosia śliczna :-) a jaka ma minke słodka na pierwszym zdjęciu ;-)

Alusia nijak tego nie robiłam. W ciazy przytyłam tylko 10-11kg. W 9 tym miesiacu wygladałam tak:
ada0489f77.jpg

Najgorzej mnie wkurza, ze ja głupio tyje- najbardziej idzie mi w plecy:eek: i takie fałdki mi sie robia, z którymi niewiadaomo co poczac:confused2:Aj - kobieta nigdy nie bedzie z siebie zadowolona, niestety:no:

Aniu ja bym chciała mieć taką figure jak Ty ... Ja kiedys miałam rozmiar 34 a teraz 46 ... wrrr... ciekawe czy uda mi się to zgubić ;(

reklama
Do góry