reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

Mówiłaś, że piła soczki marchewkowe jeśli dobrze pamiętam i skoro jej nie uczuliła zawarta w nich marchewka, to czemu na gęsto miałoby się coś dziać? moim zdaniem, mogłaby zjeść i cały słoik, ale może daj jej dzisiaj jeszcze troszkę soczku jabłkowego, żeby ta marchewa jej nie przytkała :tak: bo kilka naszych forumowych szkrabów miało problem z kupką po samej marchewce.

Ostatnia edycja:
reklama
Moja tak się śmiała jak jadła dynie z ziemniaczkami, przy samej marchewce minę miała niezbyt fajną:-p:-p:-p

To moja Mała w nowym kompleciku (rozm 12-18) spódnica jest za duża oczywiście :-D Ale bolerko całkiem, całkiem wygląda (do tego są body pod kolor, inne niż te na zdjęciu)

2uiessl.jpg

A to 6 letni chłopak w tym samym ubranku, chyba ponosi dłużej niż tylko do 1,5 roku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

303e2c0.jpg

Kamlotka :-D ladna modelke i modela masz :-)

a to moj prawie 6mies. Skarb.

Załączniki

• DSCN3334.jpg
    DSCN3334.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 49
  • DSCN3357.jpg
    DSCN3357.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCN3364.jpg
    DSCN3364.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCN3377.jpg
    DSCN3377.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 51
Czy za spanie na podłodze może rodzicom grozić jakaś kara? Wczoraj Adam bawił się na podłodze na macie, a ja poszłam z Tomkiem do łazienki... jak wróciliśmy Adam już spał na podłodze pod oknem :szok:

Załączniki

• DSC06760.jpg
    DSC06760.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 58
Dla tych, które się raczej oburzyły niż uśmiały, chciałam powiedzieć, że zrobiłam zdjęcie i od razu przeniosłam Adaśka do łóżeczka, nie spał tak długo na podłodze :tak:;-)

reklama
EWA Karol tez różne posłania robi.
Wstawiłabym zddjecie jak kapie sie w wannience i oglada film ,ale boje sie pedofilów.

Załączniki

• 092.jpg
    092.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 53
  • 091.jpg
    091.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 44
Do góry