reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

Alusia nasze dzieciaczki mają prawie tyle samo tygodni, moja ma 66cm i 6230, jest troszkę lżejsza... :tak::-D:tak::-D

Dmuchawiec śliczny uśmiech Twojej Zosieńki, poprostu cudo, jak ja chcę zrobic mojej to tak się wpatruje w aparat że nic ją nie rozśmieszy :-D:-D

2r5qoon.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Bo to trzeba robić "sposobem":tak:. Na Zosię sposób taki: ja do niej gadam, śpiewam, pokazuję grzechotki i co tylko mam pod ręką, a mąż z aparatem poluje ne te uśmieszki słodkie:-D. Pozdrawiam! A to kolejne:

Zosia 084.jpg

Zosia 041.jpg

Te Wasze sloneczka już takie duże w porównaniu z Zosią! Ona urodzila się malutka, ważyła tylko 2150g:-(. Teraz ma 4300 dopiero i 56cm.

Zosia 014.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tez ciagle poluje na zdjecie z usmieszkiem i wciaz jest ich niewiele bo Mariska smieje sie jak tylko mama odlozy aparat:):-D

Załączniki

• P1050316.jpg
    P1050316.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 64
  • P1050359.jpg
    P1050359.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 71
Willsonka ale Twoja dzidzia ma wyjątkowo dlugie wloski, moj kacperek mial ciemniejsze teraz mu jasnieją cżesto ukladam mu smieszne fryzurki :))
te włoski mają takie dlugie chyba przez to sląskie powietrze
Beata i Dmuchawiec sliczne usmieszki!
aa i mi udalo sie zlapac usmieszek :)

Załączniki

• u.jpg
    u.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
BeataZ twoja Mariska na tym drugim zdjęciu to wygląda jak prawdziwa laleczka :-D
Dzieci jak są małe to są takie słodkie... a jak dorosną, to się żałuje, że się ich wtedy nie zjadło :-p
Wszystkie nasze forumowe dzieciaczki są takie pocieszne, że można by na nie patrzeć i patrzeć... ale kto wtedy obiad zrobi i wyprasuje stertę prania?!

Ale te nasz dzieciaczki śliczne :)) ;))
Jeju ... no ale racja racja chętnie by się je teraz zjadło :D
Aaaa i super się na nie patrzy no wlasnie ale jest tyle zajęc w domu że dzieciaczki muszą czasami same sobą się zając .. .:D

reklama
Do góry