reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

fela jak Guliwer w krainie liputów, czy jak im tam bylo...fajne dzieciaczki:-)
beata Roksanka cudowna! i te uszka:-D u nas na tyle ciepło, że uszka nie wchodza w grę:no:
willsonka ja tez chce takie włoski u mojego brzdąca!!! albo chociaz u siebie;-):-D
antkowa Agatka przeliczna... i jakie bystre spojrzenie! cud-miód!:-)

reklama
a teraz my:

"hej!matka! dawaj ten aparat!":-)
DSC01114.jpg
i Natala od małego postanawia odpowiednio szkolić brata;-)
DSC01103.jpg

iwon3004 słodziutki ten twój Dominiś, :tak::tak::tak:
karola615 a z twojego Szymusia to już niezły kawaler,
jeansy, koszula ulala:cool2::cool2: niezły nam tu przystojniak rośnie :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Ale macie przystojnych tych chłopaków. A jacy duzi. Moja to drobinka przy nich. Czasem się martwię, że inne takie papuśne a ona drobinka. Przybiera w normie a raczej w jej dolnej granicy. Może dlatego, że moje mleko jest mało tłuste.

musiałam go jakos ubrać, bo na obiad rodzinny sie wybieralismy:-)
iwon jaki fajny pączuś Ci rośnie!
willsonka nowu powraca temat mało tłustego mleka:wściekła/y: jakbys miala "mało tłuste" mleko, to by ci Małgosia w ogóle żyć nie dała, bo by ciągle na cycu wisiała (ale mi się zrymowało). Jak przybiera na wadze i lekarz nic nie mówi więc nie martw się na zapas. Wazne że sie w ogóle w normach miesci!;-)

Wszyskie Maluszki śliczne i jakie już duże... :tak::tak::tak:

To teraz moja "MODELKA" :-D Na pierwszym zdjęciu ma 10 tygodni

24mvvb8.jpg

Na tym 12...

2na44cw.jpg

Wczoraj byłyśmy u lekarza 6230 i ma jakieś 66cm... :rofl2::rofl2:

To teraz ja :))):-d

Załączniki

• muuuuuuuuuuu 005.jpg
    muuuuuuuuuuu 005.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 61
  • 023.jpg
    023.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 53
  • julek 022.jpg
    julek 022.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 58
  • 092.jpg
    092.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 59
  • 003.jpg
    003.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Jasiek po przebudzeniu z nową zabawką :))
Waży 6500gram i ma 67cm ... :D;)) ;))

Załączniki

• PIC_0001.jpg
    PIC_0001.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 63
Do góry