reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

reklama
co do bucikow to slyszalam ze najlepiej nie spieszyc sie z ich zakladaniem , stopy maluszka powinny miec duzo swobody, to samo do skarpetek zeby nie zakladac za ciasnych bo stopki maluszkow sie rozwijaja i powinny miec mozliwosc swobodnego ruchu, ja bynajmiej nie zakladam bo jakos mi sie dziwne to wydaje i Mari bardzo nie lubi butow, zakladamy tylko do zdjec a na spacerki w skarpetkach:-) a w lato bose nozki..takie to urocze. Niby dobrze jak malec chodzi z bosymi nozkami po roznych powierzniach,
Wilsonka Malgorzatka slicznotka
Maylah kurcze ale Twoj Filipek do duzy mezczyzna, maly spryciaz i ile potrafi
Adudz Moni cudna i te ciemne wloski
Beacia mnie tez zachwycily te zdjecia

Ostatnia edycja:
No to jeszcze na małe odwiedzinki w słodziachny wąteczku czasiku starczyło :-):-):-)
daisy26 nianie ogólnie super tylko powoli zaczynają Roksance znosić swoje zabaweczki :-) ostatnio przyłapałam Bubisię jak chciała małej dać suczone uszko, a Tasio uparcie wręcza niuni swoje waniliowe ringo do ciągania :-):-):-)
willsonka piękniasta mała amazonka :-):-):-) a w wózeczku słodziutka różowa landryneczka :-):-):-)
beata26 ale Twoja Juleczka ma piękne włoseczki :-) malutka samodzielna dameska :-):-):-)
iwon3004 tak jak już napisała kamlotka to są buldogi angielskie :-)
maylah Filipek wyrasta na złodziejaszka kobiecych serc :-) prawdziwy przystojniacha :-):-):-) co do smakowania psiaczków;-) Roksanka z uporem manniaka próbuje zjeść bubom uszki , a one jak te sieroty stoją i grzecznie to znoszą to wszystko ... czyli rachunek jest prosty mamcia musi je bronić :-):-):-)
justysia85 to życzę Ci słoneczko jak najszybciej dorobić się wymarzonego domeczku i psiaczka dla Ciebie i słodziachnych maluszków :-):-):-)
adudz82 niunia jest rozbrajająca :-) uśmiech powala na kolanka :-) wszędzie roześmiana od ucha do ucha :-):-):-) słodziachna :-)
Zmykam powolutku, bo TŻ w trasie a mały wampirek rano pobudkę bez wyrozumiałości dla mamy zrobi :-):-):-)

Dzieciaczki sa słodziutkie!

Zgadzam sie z BeatkaZ. ze stópki powinny byc nieskrępowane jak najdłużej sie da i dziecko wtedy, gdy mozna powinno chodzic boso- właśnie po róznych fakturach:tak: Chyba, ze nieprawidłowo stawia stopy- wtedy trzeba to korygowac za pomocą bucików.
O! I przypomniała mi sie jeszcze jedna wazna kwestia - kiedy dziecko nauczy sie juz dobrez chodzic i biegac- zakładanie kapci czy bucików jest wtedy wazne, gdy biega po twardym podłozu- betonie, panelach w domu itd. Chodzenie boso po tak twardym podłozu nie jest korzystne ani dla małych stópek ani dla kregosłupa:no:

Czyli wniosek z moich wywodów- póki maluch nie biega i prawidłowo stawia stopy- najlepiej bez bucików, potem koniecznie buty na twarde podłoze, ale na plazy czy trawce koniecznie bez:tak:

Ostatnia edycja:
Udało sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!
Nareszcie zrobiłam zdjecia zębolkom, wiec od razu sie chwale:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

P1090594.jpg

reklama
z okazji ukończenia kolejnego miesiąca zrobiliśmy sobie kilka fotek :-)

Załączniki

• m28..jpg
    m28..jpg
    26 KB · Wyświetleń: 43
  • m27..jpg
    m27..jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 40
Do góry