reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

reklama
willsonka półbuty dla małej za 19,99? rozumiem, że to buty do jeżdżenia, nie do chodzenia?

ewcia a jak już poruszyłaś temat bucików do chodzenia, to jako doświadczona mamuśka jakie buty polecasz?? jest może jakaś konkretna firma która robi dobre buciki do nauki chodzenia?? bo ja w sumie w tej kwestii jestem zielona, a ty masz już jakieś doświadczenia po wychowywaniu Tomka, możesz coś polecić??
może justynka też coś poleci?? bo w sumie ona też ma już "biegającego" starszego szkraba, podpowiedzcie coś dziewczyny

beatko PSIAKI SUPER!!
no i miłośc psia z malutką!!!
Zazdroszcze ,my czekamy na domek wtedy bedzie piesek .
Ja sie wychowywałam w domu gdzie zawsze był pies i nie jedna-ednego nauczył sie chodzić przy czworonogu i nieraz życie nam uratował pies.
Powiem Ci ,że niewyobrażam sobie nie mieć psa.
Miałam cocla spaniela,owczarki ,ale najbliższym mojemu sercu jest suczja razy bokser biała.
Ja ją przyniosłam do domu ,a raczej byłam ,została uspana staruszka .
MIała 15 lat jak na boksera żyła bardzo długo -już nie umiała chodzić ,jesć ,pić i mama sie nie mogła patrzec na jej cierpienie!!:-:)-:)-:)-(

KAROLEK też woła psa -mówi ,że jak bedzie miał domek to bedzie mial pieska i ten piesek bedzie sie nazywał REKSIO!!:-)

WOGÓLE WSZYSTKIIE DZIECIAKI SŁODZIACHNE!!
SCHRUPAŁABYM KAŻDEGO PO KOLEI !!

EWA właśnie przecies nasze dzieci jeszcze nie chodzą!:baffled::baffled::baffled::baffled::no:

trochę Filpa z ostatnich dni.
Gdzie by tu jeszcze nie wejść?
Stanie to pikuś;-)
Ale ze mnie Byczek:-):-)
i takie tam...

Załączniki

• IMG_5991..jpg
    IMG_5991..jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_6013..jpg
    IMG_6013..jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_5960..jpg
    IMG_5960..jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_5981..jpg
    IMG_5981..jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_6019..jpg
    IMG_6019..jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_5997..jpg
    IMG_5997..jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_6018..jpg
    IMG_6018..jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_5676..jpg
    IMG_5676..jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 48
To i my się trochę poprzypominamy;-);-);-)
wszystkie zdjęcia są z ostatniego miesiąca :tak::tak::tak:

no i z fifiego będzie przystojniak jak nic :tak::tak::tak:

beata pieski masz naprawdę śliczne, no i córcia także piękna

Załączniki

• m24..jpg
    m24..jpg
    28 KB · Wyświetleń: 44
  • m21..jpg
    m21..jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 58
  • m26..jpg
    m26..jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 64
  • m22..jpg
    m22..jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 44
  • m23..jpg
    m23..jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 54
Oczywiście buciki dla picu a nie do chodzenia...moja dopiero pełza a nie raczkuje. Po prostu głupio dziecko dac do wózka a na nogi założyć skarpetki...:-)

ja dziś na lumpku kupiłam baletki za 4zł, później kleję zdjęcie na odpowiednim wątku.

Monisia super wychodzi na zdjęciach, jest bardzo fotogeniczna. No i te miejsca do snu hihi, Jula tylko 2 razy usneła na koyk, a tak tylko łóżeczko, nawet juz ze mną w łóżki spać nie chce:-(

reklama
Do góry