reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

dziekujemy wszystkim za miłe słowa no nie ukrywam ze jest wielki ostatnio bawil sie z dziewczynka na placu zabaw od 10 miesiecy ona rok i 10 miesiecy = on wyzszy o pol głowy :D wazy ponad 11kg a ubranka nosi na 12-18 miesiecy :D za tata taki "malutki" heh same piękne kobietki na zdjęciach, bedzie mial synuś w czym wybierac ... :D
marrietko synek twoj przesliczny, fajna grzywka! Jego buzka kojarzy mi sie z buzka dziecka z logo gerbera :)
beniaminko fajne foteczki urlpowe,jak cudnie Julcia na kocyku siedzi i bose cudne nozki!
ropuszko juz teraz rozumiem dlaczego zwracasz sie do corci per hrabina! ona naprawde wyglada jak mala hrabianka ;)
misiunia jak sliczna dziewuszka jak delikatna laleczka, fajny nosek
kasik owszem jedzonko mu smakuje,obiadek zjada w 8 minut ( serio z zegarkiem w rece) a zarzuc fotki swojego szkraba, bo mi umknely Twoje fotki, buzka!

reklama

kasik owszem jedzonko mu smakuje,obiadek zjada w 8 minut ( serio z zegarkiem w rece) a zarzuc fotki swojego szkraba, bo mi umknely Twoje fotki, buzka!

bo wstawiałam jak moj dziec miał chyba poł roczku. Ciagle sie zbieram i jakos zebra sie nie moge.
U nas to obiad chyba w 28 min., zdazy wystygnac dwa razy

Ropucho doprawdy, to jest mała hrabina, taka dostojna i poważna, słodka papulka, sliczna dziewczyna :)
Misiunia jejku jaka cudna laleczka,jak malowana, taka delikatna twarzyczka, piekna jest!
Aga26tka, jej jaki kochany, takie ma sniołkowe oczka, grzeczniutki wygląda, a papulek rzeczywiście, az mam kompleksy ze moja zagłodzona, ech i dogódź tu mamie ;) Juz kiedys pisałam, śliczne rodzenstwo i fajnie, ze wspolnie lubia pobrykac :)
Anitas, rewelacyjne zdjecie to z nozkami na poreczy łóżeczka, kamilek jest the besciak :) Anulka jak zawsze wytworna, oj rosnie w oczach dziewczyna :)

Dziewczyny dziękuję, uśmiałam się z waszych komentarzy. No nie wiem jakim cudem prostym ludziom taka hrabina się trafiła:-).
Beniaminko Julcia rosnie jak na drożdżach, fajniutka babeczka z niej, zgrabniacha.
Aga26ka jakiświetny pulchniutki chłopaczek.

to ja dodam jeszcze kilka tych starszych : IMG_3169.jpgIMG_3130.jpgIMG_3216.jpgIMG_3139.jpgIMG_3230.jpga ostatnia wczorajsza:)IMG_3231.jpga ta z dzis pt:"kurde tak sie nameczyłem aby do niego dojsc a on odjechal"

aga oj plewami syn nie karmiony :) kawał chłopa taki pultaśny :)
marietko twój to widać chodzika wcale nie potrzebuje bo ślicznie daje sobie radę sam, mój Maks przy nim to leniuch straszny:-D

A tu Maksio:
DSC_0190 modified.jpg DSC_0251 modified.jpgDSC_0223 modified.jpg

reklama
Do góry