reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Marietta, Gaja śliczne chłopaki. Maksik grubiutki jak moja hrabina :))) No i fakt oczy obydwaj mają zabójcze. Szkoda że zięcia wybraliśmy sobie od razu jak tylko dowiedzielismy się że bedzie dziewczynka :)
Justyna na tym zdjęciu to Wikuś wygląda jakmały rozbójnik uwięziony w łóżeczku.

reklama
ja to ogolnie zauwazylam ze dziciaczki z wrzesnia wogole sa najsliczniejsze:):):)

wstawiam zdjecie mojej niuski jak dorwala swojego najlepszego przyjaciela o nazwie "pilot"

Załączniki

• S6306479.jpg
    S6306479.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 55
Marietta, ależ On ślicznie opalony :) I jaki wysoki, jak stoi przy kanapie, moja to mu do ramion pewnie sięga, ale przystojniak naprawde ho, ho ;) Obie z Julka lubimy blondynów :) Bedzie opędzał się od dziewczyn, oj bedzie :) Fajnie sobie radzi z chodzeniem, to pewnie bedzie niebawem :)

Gaja, a Maksia to sie chce od razu pocałować, w te slodkie usteczka i te niewinne oczęta, mniamusny jest :) I do Ciebie podobny i brata.

Justynka, Wikuś ma zawadiackie spojrzenie, oj bedzie rozrabiczek, jak i moja Julka, jej też chochliki zaglądają :) I chyba nie przepada za siedzeniem w łóżeczku( hmmm raczej staniem)

Maja, hehe pilot najlepsza zabawka, ale musi byc prawdziwy, bo zabawka podróbka to juz nie to :) Super ma fryzurkę, kochana jest.

marietta nie wiem dokładnie ale waży chyba coś około 12 kg
maja ale zbieg okoliczności najlepszy przyjaciel Wikusia też ma na imie pilot :)
a tak pozatym to Wiki uwielbia swoje łóżeczko a minę złapał tata kiedy mały go akurat próbował zawołać

marietta, gaja, justyna ale przystojniacy Wam rosna, oj dziewczyny beda za nimi szalec:tak:
maja widze ze Dominisia stoi na tym zdjeciu na paluszkach. Antkowi tez sie to zdaza, i to czestawo, i czasami mysle czy to jest ok. Ale z niej strojnisia;-):-)

marietta, gaja, justyna ale przystojniacy Wam rosna, oj dziewczyny beda za nimi szalec:tak:
maja widze ze Dominisia stoi na tym zdjeciu na paluszkach. Antkowi tez sie to zdaza, i to czestawo, i czasami mysle czy to jest ok. Ale z niej strojnisia;-):-)

ona tak stanela bo chciala siegnac pilota bo on dalej byl na poczatku ale tak to jak chodzi za raczki to normalnie na calych stopkach ale nigdy nie zwracalam za bardzo uwagi czy na palcach staje i tym bardziej ze to cos zlego bo na poczatku to chyba normalne ze tak dzieci staja

moja też czasem staje na palcach nawet jak chodzi i mam nadzieję że to nic złego :tak:
maja moja to tak samo pilot the best telefony aparat komputer itd :-D:-D:-D już Ci mówiłam że Twoja gwiazda jest śliczniusia :-):-) czarnulka
ale te nasze dzieciaczki słodkie:tak:
Justyna Twój wikuś to niezły przystojniaczek hehe a jaki duży moja to modelka hah:-D
marietta gaja synusie świetni:-D ah będą dziewczyny szaleć :szok:
beniaminko Julinka ślicznotka :)

jeśli kogoś pominęłam to przepraszam :-D jednym słowem nasze wrześniowe dzieciaczki są naj naj najśiczniejsze
a to moja gwiazda :-D:-D

Załączniki

• DSC02637.jpg
    DSC02637.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 69
  • Zdjęcie209.jpg
    Zdjęcie209.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 67
  • Zdjęcie205.jpg
    Zdjęcie205.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 72
  • Zdjęcie217.jpg
    Zdjęcie217.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC02598.jpg
    DSC02598.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 62
  • Zdjęcie206.jpg
    Zdjęcie206.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC02581.jpg
    DSC02581.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC02576.jpg
    DSC02576.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC02631.jpg
    DSC02631.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC02558'''''''''''''''''''''''.jpg
    DSC02558'''''''''''''''''''''''.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 58
Betti , ale Julka śliczna, a uśmiech do zakochania :) Widzę i u Was króluje Hallo Kitty I Mickey :D
Też Juleczka staje na paluszkach żeby sięgnąć jeszcze wyżej, teraz nie ma gór , których nie da się zdobyć :)

heheh beniaminko dziękuję :) tak u nas same postacie z bajek króluja heh i moja mała chyba ma taką samą bujną czuprynkę jak twoja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• bbb.jpg
    bbb.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry