reklama
dzięki dziewczyny w imieniu Olafka;-)
asiek ja wiem czy tak dorosło:-) :-)czasem jak na niego patrzę to też mi sie wydaje ze na starszego wygląda, a czasem odwrotnie , i za nic do aparatu się nie uśmiechnie
hy hy skrzat ale boskie zdjęcie w tych chryzantemach :-) Anielka zadowolona sobie spi, chyba dobrze jej tam było:-)
asiek ja wiem czy tak dorosło:-) :-)czasem jak na niego patrzę to też mi sie wydaje ze na starszego wygląda, a czasem odwrotnie , i za nic do aparatu się nie uśmiechnie
hy hy skrzat ale boskie zdjęcie w tych chryzantemach :-) Anielka zadowolona sobie spi, chyba dobrze jej tam było:-)
Ostatnia edycja:
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Dziewczyny nie chce nikogo pominac dlatego napisze ze kazda niunia jest sliczna..czy to chlopcy czy dziewczynki..poprostu jak wchodzi sie na ten watek to serce samo sie raduje))
tak tak małgoś ma rację!!!
Mycha Blania dostała takiego samego misia jak Igusia
Sara misiek świetny!!!
Anielka w kwiatkach!!hihihihi
Gusia Olafek rzeczywiście poważną minkę zrobił!
Saraa
Fanka BB :)
Gusia jak twoj Olafek madrze patrzy ,oj inzynierek bedzie
Skrzacik Anielka powala uroda, napewno po mamusi
Skrzacik Anielka powala uroda, napewno po mamusi
agnieszka75
Te zdjęcia mnie rozczulają za każdym razem jak je oglądam, super śliczności. Ja moją Antosię też namawiam żeby się do obiektywu uśmiechnęła ale jakoś nie chce mnie słuchać.
Beniaminka
Gusiu, Olafek ma taka fajna zawadiacką minkę, i rzeczywiście wygląda już tak dojrzale, może to te spojrzenie, mały przystojniacha ! I podobny do Ciebie, że hej !
Skrzacie- Amelka przesłodka, świetne zdjęcie to w kwiatkach, i dzadkowie (pra) jacy szczęsliwi a Wy szczęściarze, że możecie powierzyć Ja ich opiece i czasem odsapnąć :-)
Skrzacie- Amelka przesłodka, świetne zdjęcie to w kwiatkach, i dzadkowie (pra) jacy szczęsliwi a Wy szczęściarze, że możecie powierzyć Ja ich opiece i czasem odsapnąć :-)
reklama