reklama
tosia1
zakochana mama
Kerna, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super!!!!!!!!!!!!!!!!!! no!!!!!
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Tosiu uwielbiam Cie
onionek
happy mama
No Kerna - super postep :-) cudne foto :-) Gratulacje i oby, tak dalej szło :-)
Malgos - a Ty juz po chrzcie, zazdroszcze. Moj maluszek tez bedzie mial podobne wdzianko :-)
Malgos - a Ty juz po chrzcie, zazdroszcze. Moj maluszek tez bedzie mial podobne wdzianko :-)
Kerna kochana jak sie ciesze ze Niunka taka dzielna!!! widzisz wszystkie mowilysmy Ci ze nasze kciuki duzo pomagaja Ale tak na powaznie to zasluga Twoja i Laury)))) super !!!! teraz bedzie juz tylko lepiej:***
onionek to ubranko cieple ale nie wiem czy do konca wygodne..i wygladal troche jak napompowany w tym;/
onionek to ubranko cieple ale nie wiem czy do konca wygodne..i wygladal troche jak napompowany w tym;/
skrzat910
żyje dla nowego życia
Gratulacje!!! Dzielna dziewczyna. Teraz to już musisz uwierzyć że miałyśmy racje i tylko kwestia czasu jak rączunia osiągnie pełną sprawność.
calineczka27
Fanka BB :)
Aż sie wzruszyłam
Kerna super
Kerna super
reklama
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Kerna to chyba najlepsza wiadomosc dzisiajszego dnia !!!! S U P E R !!!