reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

A to moj misiu Max szykuje sie do snu IMG_0006.jpgIMG_0010.jpg
pencil.png

reklama
Naprawdę wszystkie dzieciaczki są przesłodkie, nie umię teraz opisa każdej fotki bo miałam duże zaległości, ale kilka stronek przejżałam i oczka aż mi się same śmieją ;)) Same cudeńka!!!
A to moja kochana Igunia w tak ważnym dla siebie i dla nas dniu

img2124l.jpgimg2215c.jpg

img2104yz.jpg
img2066o.jpg

Ostatnia edycja:
trixi super, mała ksiezniczka slicznie sie prezentuje w tym stroju:)

saraa ale słodki misiaczek:) przystojniaczek

mycha urocza ta wasza córeczka, ślicznie była ubrana na chrzest:)

a to mój kochany mały urwisekDSCN1122 modified.jpg

Sara wymiekam cuuuudny misiu :)))

Mycha jaki śliczny kożuszek ma malutka :) na chrzcie wyglądała jak mały aniołek :))

Gusia kurcze ale Olaf wyglada już "dorosło" spokojnie na tym zdjęciu dała bym mu z 5 miesięcy...

reklama
Sara mały Misiu poprostu!
Mycha Córcia jak mała góralka w tym kozuszku...pieknie.
Gusia Twój to po oczkach widac ze mały rozbójnik...w pozytywnym znaczeniu oczywiscie ;)

Do góry