reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

magi Franuś śliczny, ja mojego z uśmiechem też nie mogę upolować bo zbyt ruchliwy przy tym jest no i zawsze patrzy na aparat i uśmiech zastępuje wyraz wielkiego zdziwienia, więc do fot z uśmiechem potrzebuję mojego B. co by czaił sie z aparatem obok.
w ogóle te Nasze Franki to takie super chłopaki:-):happy2::tak:

reklama
Trixi Kaśka cudowna, taki śmieszek mały :) I wiesz zuważyliśmy ze starym , że nasz córcie są do siebie podobne , ale to tylko fotki, jednak cos w tym jest :)

Magi- Franiu śliczny przystojniaczek, buziaki od ciotki z BB :-*

przyszła_mamo81 z Torianka to mały przystojniak super wygląda w tej bluzie jak śpi!
22marietta Przesliczny ten Twój synek a jak dobrze mu na kolankach leżeć :)
alcia81 Cudowny śmieszek
agim79 Helenkę tylko schrupać taka słodka
Trixi Kasia to sama piękność a ten uśmiech powalający
KAROLINA84 cudowna ta Twoja córa a jaki ma uwodzicielski uśmiech nie długo chłopcy będą się w kolejce ustawiac :)
tosia1 Cukiereczek ta Twoja Dominiczka
magi78 Jaki Franio już duży a jaki śliczny!
Oj piękności te nasze maluchy!

Trixi cudna ta twoja Kasiula -fajne fotki a na jednej czyzbys byla ubrana w dirdl? Jesli tak to zazdroszcze , ze go masz

Zgadlas :) do kosciola bylismy ubrani po bawarsku :)
taufe-002.jpg

Trixi, chyba bedziemy zapalki ciągnąć, bo pewnie każdy z tatusiów c,oreczki swojej by się nie wyparl :-) Swietnie wyglądaliście na chrzcinach !a ten "dirdl" TO STROJ odswietny bawarski ? Nie znałam określenia.

reklama
Do góry