reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
Dziewczyny, nasze Skarby rosną jak na drożdżach! Uwielbiam ten wątek!!!
A tu kilka fotek mojej Księżniczki :), która skończyła już 2 miesiące
IMG_2125.jpgIMG_2142.jpgIMG_2116.jpgIMG_2138.jpgIMG_2111.jpgIMG_2123.jpgIMG_2073.jpgIMG_2144.jpgIMG_2053.jpg

angelus swietne zdjecia, malutka juz taka duza i słodziutka:)

a powiedz mi co to za wanienka? widzę ze chyba f.p, tylko mała chyba w niej prawie siedzi a jest tyle wody, i jakąś podkładkę ma na główkę. Pisz szybciutko o co tam chodzi:)

Kasiona śliczni chłopcy i jacy silni! u was to podwójne szczęście super...
Wrześniowe (sierpniowe-wrześniowe-październikowe) dzieciaczki najpiekniejsze!!
IMG_1055.jpga my dziś kończymy 7 tygodni :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki Dziewczyny...
angelus swietne zdjecia, malutka juz taka duza i słodziutka:)

a powiedz mi co to za wanienka? widzę ze chyba f.p, tylko mała chyba w niej prawie siedzi a jest tyle wody, i jakąś podkładkę ma na główkę. Pisz szybciutko o co tam chodzi:)
Guusia, to taki wieloryb z fisher price. Malutka wanienka z wstawianym elementem pod pupę dla maluszka do 6 m-cy. Jak znajdę jakąś fotkę lub aukcję to wstawię :)

Do góry